Érdemes még élnem ha semmire sem vagyok jó és már az életkedvem is elment?
megdobtak pár közhellyel és csak egy negatív volt köztük most ezt növeljük.
szóval szerintem ha azt mondják és te is úgy érzed az valószínűleg úgy is van hogy hülye semmirekellő buta sz*r vagy (én is de az más téma) szóval nem érdemes élned ha nem akarsz.
ja és ha ennyire szerencsétlen vagy még megölni sem leszel képes magad.
ja és ha 21 éves korodra ment el az életkedved ha ilyen selejtes vagy akkor túlságosan vidám és örömteli pozitív volt eddig az életszemléleted.
másrészt meg 18 és körül kb 25 éves korig az ilyesmit nem lehet annyira komolyan venni, lehet elmúlik ez a tinidepressziós időszak csak elhúzódott.
a fogyatékosságot pedig lehet mérni ha szellemi vagy ha testi akkor is szóval ha az vagy gondolom azt sem tudod milyen fogyatékosságod van ,bár valószínűleg testi nagyobb részt mivel ha nagy lenne a szellemi akkor nem tudnál ide írogatni.
ha akarsz írj privátot és csináljunk önsajnáló versenyt, de amilyen bénák vagyunk abban mindketten utolsók lennénk ha ketten indulunk akkor is.
üdvözlettel: önbizalom és optimizmus (nameg szarkazmus)kapitány 23/gy (gyökér)
"Egy professzor felmutat egy 10.000 Ft-os bankjegyet az osztálynak, majd megkérdi a tanulókat:
"Ki szeretné ezt a bankjegyet?" minden gyerek felemeli a kezét. Összegyűri a kezében a pénzt, majd újból felteszi a kérdést az osztálynak:
"Továbbra is szeretnétek?" a kezek ismét az égbe emelkednek. A professzor eldobja a gyűrött bankjegyet, majd ráugrik és eltapossa, ezután újból megkérdi:
"Még mindig akarjátok a pénzt?" a gyerekek újból jelentkeznek egytől egyig. A professzor ekkor így szól:
" Kedves barátaim, ma tanultatok egy nagyon fontos leckét az élettől, habár ezt a 10.000 Forintot összegyűrtem, rátapostam és eldobtam, de továbbra is szeretnétek ha a tiétek lenne, mert a bankjegy értéke nem változott, még most is 10.000 Forintot ér! Sokszor az életben ellenkeznek veletek, emberek visszadobnak és elutasítanak titeket. Azt érzitek, hogy már nem ér semmit a létetek, de a ti ÉRTÉKETEK nem változik SOHA azoknak az embereknek, akik valóban szeretnek titeket, még akkor sem, amikor a legrosszabb passzban vagytok, az emberi ÉRTÉKETEK TOVÁBBRA IS UGYANANNYIT ÉR."
NE KÉTELKEDJ magadban, mindig ugyanannyit értek, sőt többet, de SOHA KEVESEBBET!"
Ilyen hülye történeteket bárki kitalálhat, mint az utolsó.
1. Attól, hogy logikusnak tűnik az ember értékét a pénz értékéhez hasonlítani, még nem feltétlenül igaz.
2. Ez a kis történet az önbizalomban dúskáló embereket még nagyképűbbá teszi, a bizonytalanokból pedig vagy bunkó barmot csinál, vagy semmi haszna nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!