Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Olyan nem lehetséges, hogy...

Olyan nem lehetséges, hogy nem érdemes önmagadat adnod?

Figyelt kérdés

Nehezen ismerkedem emberekkel. Egy kezemen meg tudom számolni azokat a személyeket, akik közel állnak hozzám. És én ezt a személyiségem hibájának tudom be. Sőt, úgy érzem, hogy szörnyű személyiséggel áldott meg a sors. Ezért mindig megjátszom magamat, ettől gyakran feszengek, de így a jobb, mert így legalább néhány ember még mellettem marad. Gondolom mások is ismernek olyanokat, akiket, a környezetük egyáltalán nem kedvel és nem is fog, mert mindenkinek visszataszítóak. Velük mi legyen, ők nem pont azért ilyen szerencsétlenek, mert magukat adják? Nem lehet, hogy nem minden ember született arra, hogy valaki legyen vele?

19/l

2013. jún. 5. 21:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem... szerintem add önmagad mindenképp! Őszinteség nélkül nincs igazi barátság! :/
2013. jún. 6. 00:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Ahogy érzed, de nekem a tapasztalatom az, ha nem tudsz önmagad lenni valaki mellett, nem lesz hosszú életű a kapcsolat, tehát nem éri meg hogy megjátszd magad. Régen nekem is voltak barátaim, akikkel elvoltam ugyan, de mindig jobban éreztem magamat egyedül, mint velük, mert akkor legalább nem kellett szerepet játszanom.
2013. jún. 6. 03:47
 3/3 Mcgalagony17 ***** válasza:
100%
Nekem az a tapasztalatom, hogy az ember kisugárzása mindennél árulkodóbb: szavakkal hiába mutatsz mást, ha a tetteid, és a metakommunikációd az ellenkezőjéről árulkodik. Én kiközösített bajtársként azt javaslom, tojj az átlagos emberek vélemyére, akik nem bírnak értékelni, és keresd meg azon keveseket, akik a különcségeddel együtt szeretnek! Nekem is csak 1-2 igaz barátom van, de köszönöm szépen jobban elvagyok velük, mint rengeteg felszínes haverral!
2013. jún. 6. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!