Egyedül fogok meghalni?
25 éves férfi vagyok. nem vagyok boldog, minden reggel amikor felébredek pocsék kedvem van :S.
egészséges vagyok, kedves, nincs semmi baj velem, tényleg mindent úgy csinálok ahogy azt elvárják. járok társaságba, nem bújok el a világ elől. előre szólok nincsenek öngyilkos hajlamaim, élni akarok.
16-20 éves koromban tapadtak rám a csajok, aztán már nem talán mert szőrösebbé váltam :S de akkor még fogalmam sem volt mit akarok, és akkor a nők annyira nem is érdekeltek engem.
ahogy telt az idő, megvilágosodott előttem minden és rájöttem mi hiányzik az életemből. már tudom mit akarok. saját családot szeretnék alapítani :/ és hogy őszinte legyek nincs is más célom...
a lányok akikkel voltam, hallani sem akartak családról gyerekről :(, és manapság ismerkedni is lehetetlen.
amikor meglátok az utcán egy párt a gyerekeikkel, folyton eszembe jut ez az egész és nagyon szomorú leszek és félek h én sosem leszek ilyen boldog.
mi lesz így velem? egyedül meghalok?
"nincs semmi baj velem, tényleg mindent úgy csinálok ahogy azt elvárják"
És, ha azt csinálod amit elvárnak, akkor mitől lennél te boldog? Az nekik jó.
És neked?
(az első válaszoló vagyok)
Hidd el, én is kikészülnék, ha a helyedben lennék, de azért sok sikert hozzá ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!