Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egyedül fogok meghalni?

Csicsikusz kérdése:

Egyedül fogok meghalni?

Figyelt kérdés

25 éves férfi vagyok. nem vagyok boldog, minden reggel amikor felébredek pocsék kedvem van :S.

egészséges vagyok, kedves, nincs semmi baj velem, tényleg mindent úgy csinálok ahogy azt elvárják. járok társaságba, nem bújok el a világ elől. előre szólok nincsenek öngyilkos hajlamaim, élni akarok.

16-20 éves koromban tapadtak rám a csajok, aztán már nem talán mert szőrösebbé váltam :S de akkor még fogalmam sem volt mit akarok, és akkor a nők annyira nem is érdekeltek engem.

ahogy telt az idő, megvilágosodott előttem minden és rájöttem mi hiányzik az életemből. már tudom mit akarok. saját családot szeretnék alapítani :/ és hogy őszinte legyek nincs is más célom...

a lányok akikkel voltam, hallani sem akartak családról gyerekről :(, és manapság ismerkedni is lehetetlen.

amikor meglátok az utcán egy párt a gyerekeikkel, folyton eszembe jut ez az egész és nagyon szomorú leszek és félek h én sosem leszek ilyen boldog.

mi lesz így velem? egyedül meghalok?

2013. aug. 14. 18:53
 1/10 anonim válasza:
Nem szabad feladni.. Ha ez a célod, és teljes szívedből akarod.. akkor rajta. kérj tanácsot valakitől... ismerkedj, add a legjobb formádat, de ami a lényeg, hogy bízz magadban. ne gondolj olyanokra hogy egyedül öregszel meg, mert akkor tényleg bekövetkezhet... tűzd ki célnak és minden nap gondolj arra hogy erős vagyok, és nem adom fel!!! :)))
2013. aug. 14. 19:42
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi a bíztatást, erős vagyok és nem adom fel, csak az a gond hogy ehhez a célhoz két ember kell :) , erőszakkal meg nem szabad ismerkedni :/ képzeld magad a helyembe, te nem készülnél ki?
2013. aug. 14. 20:12
 3/10 A kérdező kommentje:
előbb rosszul írtam, nem erőszakkal hanem erőltetve ismerkedni nem lehet :P
2013. aug. 14. 20:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem is tudom kedves kérdező. Én ehhez nem tudok mit hozzáfűzni, mert csak 16 vagyok, de olvasva a gondolataidat, remélem boldog, nagy családod lesz :-)
2013. aug. 14. 20:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Nézd meg a titok című 2006-os dokumentumfilmet.
2013. aug. 14. 20:56
 6/10 dani900 ***** válasza:

"nincs semmi baj velem, tényleg mindent úgy csinálok ahogy azt elvárják"

És, ha azt csinálod amit elvárnak, akkor mitől lennél te boldog? Az nekik jó.

És neked?

2013. aug. 14. 22:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Ó, pedig én már most 20 évesen is úgy szeretnék gyereket :) Eddig egy barátomnak sem mondtam, de ők szerintem éretlennek tartottak volna engem egy ilyen kijelentéshez. 2-3 év múlva nagyon szeretnék végre családot alapítani, de a mai fiúknak csak a bulizás jár az eszében :( Bennem is ugyanazok az érzések vannak mint benned. Már most kapuzárási pánikom van...
2013. aug. 15. 15:42
 8/10 anonim válasza:

(az első válaszoló vagyok)

Hidd el, én is kikészülnék, ha a helyedben lennék, de azért sok sikert hozzá ;)

2013. aug. 15. 19:52
 9/10 A kérdező kommentje:
meg néztem a titok2006 dokumentumfilmet és szerintem az h optimista vagy és csak a jóra gondolsz, az nem befolyásol semmit, én is így éltem, igazi kis újonc, egy buzgó mócsing voltam :P de aztán pofára esések sorai döbbentettek rá h milyen is a rideg valóság, h mikhez érdemes kezdenem a célom elérése érdekében :)
2013. aug. 15. 21:54
 10/10 A kérdező kommentje:
az a baj hogy ez az egész annyira egy összetett folyamat(ismerkedés, párkapcsolat, házasság) ,hogy csoda ha két olyan ember találkozik akiknek ezek a közös érdekeik :(
2013. aug. 16. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!