Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek gáz amit csinálok?

Szerintetek gáz amit csinálok?

Figyelt kérdés
Van egy oldalam, amit senki nem ismer. Nem olyan vagyok, amit amilyennek mások látnak, viszont ezt nem merem felvállalni. Nem merem kinyilvánítani az érzéseimet. Viszont vad idegen embereknek, akik nem tudják, hogy ki vagyok valójában, nekik megnyílok. Gond nélkül beszélek az érzéseimről, fájdalmaimról. Szerintetek nagyon gáz?

2013. aug. 12. 21:38
 1/5 anonim válasza:
Nem
2013. aug. 12. 21:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz? Ha tehetném én is ezt csinálnám.Elárulod esetleg,hogy mi az oldal neve?
2013. aug. 12. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:

???? neve ?

ember ! csak internetben tudtok gondolkodni ???!!!!!!!

van a személyiségének egy oldala ... így értetted Kérdező?

2013. aug. 12. 22:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, a személyiségemnek van egy oldala. Nem weblapot csinálok, ha valaki félreértené. :D
2013. aug. 12. 23:01
 5/5 anonim ***** válasza:
velem is hasonló van, csak rosszabb, mert a szociális fóbiám miatt egyáltalán semmilyen oldalamat nem merem mutatni a valóságban :S
2013. aug. 12. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!