Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Más is így van ezzel?

Más is így van ezzel?

Figyelt kérdés
Egyszerűen annyira bizonytalan vagyok.18 éves vagyok,lány.Félek egy csomó mindentől.Pl hogy elrontom majd az érettségit,csalódást fogok okozni,nem fognak felvenni sehova.Aztán még amitől nagyon tartok,hogy nem lesz barátom.Mi van,ha egy fiúnak se fogok kelleni soha?Még sosem volt barátom és nagyon parázok,hogy tök magányos leszek és senkim sem lesz. Nincs önbizalmam,úgy érzem sosem leszek elég jó senkinek.Annyira szar.
2013. aug. 10. 22:31
 1/4 anonim válasza:

Ne aggódj, sokan vannak még így ezzel. Én is.:) A lényeg, hogy próbálj meg bízni magadban. Enélkül elég nehéz bárhova is eljutni. És ez egy nagyon nehéz dolog.

Tudd, hogy értékes vagy. Sok ember szeret, támogat és sok embernek vagy nagyon fontos. Még, ha nem is mindig nyilvánvaló. Senki se lehet tökéletes, de bizonyára vannak olyan képességeid, amelyek egyedivé tesznek. Ezeket erősítsd, öltözködj minél kényelmesebben, érezd jól magaddal, és ha ezt látja a környezeted, ők is jól fogják érezni magukat a társaságodban. Mondd el magadnak sokszor, hogy értékes vagy. És fel a fejjel; ha baj ér. Az is csak erősít. :D (Ami nem öl meg...)

Én is eléggé küzdök az önbizalomhiánnyal, sokszor olyantól is félek, amitől már végképp nem kéne, mert tudom, hogy képes vagyok rá, hogy minden rendben lesz, de a kisördög a fülem mellett mindig közli velem, hogy minden szar lesz, én meg kicsit mindig elhiszem. Pedig csak hozzáállás kérdése... másrészt ha nem is sikerül, ilyen is van... túl kell élni, mert csalódás és kudarc nélkül nincs ember.

A fiúk pedig... ha eljön az ideje, és hagyod is, hogy eljöjjön, egy fiúnak legalább biztosan kelleni fogsz. És az az egy is elég lesz. De ha csak sokadik alkalommal talál meg az igazi, akkor a sokadik alkalommal.:P

Nyálas szöveg, de megéri hinni benne.:D

2013. aug. 10. 22:52
 2/4 anonim válasza:

Igen, más is így van ezzel. Pl én, bár tény, hogy fiatalabb vagyok, mindössze két évvel, de átérzem a helyzeted. Mondjuk általában idősebbnek néznek, mint kinézet mint stílus - kifejezésmód, komolyság - miatt.

Hasonló dolgoktól félek pedig még jóval előttük állok, már ott tartok, hogy a szüleim pszichológushoz akarnak vinni. Nálam ez már sajnos a lelkiekből testi problémákat is szült. Fejfájás, dolgozat előtti hányinger/ rosszabb esetben hányás, fáradtság, gyomorproblémák.

Sajnos javaslatokkal nem tudok szolgálni, de ha ettől jobban érzed magad, igen más is van így ezzel.

2013. aug. 10. 22:55
 3/4 anonim ***** válasza:
írj privátot én ismerkednék vd :) tom h szép vagy :P
2013. aug. 10. 23:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok. Bár én a 16ot töltöm nemsokára, kissé ráparáztam a jövő dolgaira jó előre.:D Valahogy csak lesz majd.:)
2013. aug. 11. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!