Strat adale kérdése:
Evolúció? Istenhívő? Nem érdekel. De mi legyek és mit csináljak?
Figyelt kérdés
Katolikus vagyok, kiskorom óta nem hiszek istenbe, mióta még 4éves koromban elvitte édesapámat, azóta "isten" csak ver, bele kerültem egy rossz társaságba.. intézetből, nevelőszülökhőz vittek, meg szöktem 17évesen, édes anyám kérte hogy menjek haza, de nem szeret, próbálok úgy állni hozzá, ki élni a gyerek korom... azaz próbáltam.. Két éve hogy haza költöztem.. de minden eset arra mutat hogy nem érdeklem.. pl egy eset... elegem lett, ( barátnőm miatt is) el mentem itthonról telefonjával, barátnőm felment, mondta neki reméli nem lesz semmi bajom, erre jaj de sok számlája lesz.. ( hozzá teszem volt van egy fóbiám hogy vágdosom magam, volt rá pl hogy össze kellet varrni a kezem. lakás vérben úszott ) Barátaim már nincsenek, pszichologushoz nem fordulok mert nem ért meg... nem tudok elmondani mindent, és nincs ilyen családtag se akinek elmondanám az érzéseimet. Saját világomat élet. De öngyilkosággi hajlamok meg vannak még.2013. aug. 9. 21:50
1/2 anonim válasza:
Minden okkal történik, minden, várj pár évet, dolgozz , szerezz pénzt. Nem kell neked a régi család, alakíts sajátot, kezdj mindent tiszta lappal, KEZD ÚJRA! SOHASEM KÉSŐ! Nem tartozol senkinek magyarázattal azért amit a múltban tettél, ha újrakezded. A munka amit kapsz, legyen az akár mosogatófiú is, új lehetőségeket tár majd eléd. Ha tényleg annyira rossz lenne az életed, nem ismerted volna meg a vallást, amiben ha erősen hiszel, segít kimászni a bajból. Gondolj arra, aki még erre sem támaszkodhat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!