Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Meg tudnád fogalmazni, mit...

Meg tudnád fogalmazni, mit jelent számodra a boldogság? És a szerelmet hogyan írnád le?

Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 16:50
 1/7 anonim ***** válasza:
A boldogság elégedettséget, a szerelem pedig boldogságot
2009. okt. 26. 17:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát, számomra a boldogság=a vágyaim beteljesülésével.

A szerelem meg azt, hogy végre együtt lehetek azzal, vagy legalább is megtalálom azt, akire életemben mindig is vágytam.

2009. okt. 26. 17:10
 3/7 anonim ***** válasza:
a boldogság az az állapot, amikor semmi nem gától az eufória elérésében, a szerelem pedig az az érzés, amikor egy nő a szexen kívül is érdekel. mert bármelyik nőt megdugnám aki tetszik, az nem ér, de ha akkor is jól érzem magam vele, ha épp nem szexelünk, az szerelem.
2009. okt. 26. 19:19
 4/7 anonim ***** válasza:
ezeket nem szükséges körülírni... vagy érzed, vagy nem.
2009. okt. 26. 19:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Érzem én mind kettőt, csak megkérdezték, hogy fogalmaznám meg ezt a két szót. Nem tudtam semmit sem mondani..:)
2009. okt. 26. 23:18
 6/7 anonim válasza:
Szerintem.. a boldogság egy mérce amit mindenki magának állítt fel.. a szerelem..hát ..mintha ingyen koncertet rendezznének a gyomrodban..és aszelemerőséggétől függ ki az előadóx'DD;D
2009. okt. 27. 20:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Boldogság, amit akkor érzek, amikor a dolgaim rendben haladnak a maguk útján.

A szerelmet nem tudom.

2009. okt. 29. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!