Lehet még esélyem a boldog életre?
Idővel fogsz találni értelmes embereket is.
Próbáld meg nem nagyon beleélni magad abba az elején, hogy ez most jó kapcsolat lesz, és akkor nem fáj annyira. Legalábbis úgy veszem ki a szavaidból, hogy nagyon gyorsan a szívedbe fogadsz mást, mielőtt még igazán megismernéd, ami szép dolog, de egyben sok fájdalmat is okozhat és sajnos neked okoz is.
Nézd. Talán most hihetetlennek fog tűnni, amit mondok, de minden csak felfogás kérdése. Ha elképzeltél magadnak egy jobb életet, akkor itt az ideje megvalósítani. Az élet nagyon kemény, és sok ember van, aki ki akar használni, de ezt neked nem szabad hagynod. Én is voltam depressziós, de leküzdöttem. Neked is ezt kell tenned. Hidd el, az élet nem áll meg. Ha hiszel abban, hogy sikerül végre pozitívan látnod a dolgokat, akkor menni is fog. Én bízom abban, hogy menni fog, és szurkolok neked. :D
Ja, és még egy tanács: Ha történik valami rossz, és elkeseredsz, mondj nemet, és nézd a jó oldalát. Könnyűnek tűnik, de nem mindenkinek az. Harcolj azért, hogy boldog legyél, és sose add fel! Külföldre pedig már olyan emberként menj, aki most szeretnél lenni. Én már csak tudom, hogy a környezetváltozás tényleg nagyon hatásos.
Sok sikert! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!