Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehet még esélyem a boldog...

Lehet még esélyem a boldog életre?

Figyelt kérdés
Nagyon hosszú ideje depressziós vagyok, évek óta. Ez idő alatt voltak nagyon mély depressziós időszakaim és viszonylag tűrhető időszakok. Igazán boldog viszont évek óta nem voltam. Sajnos ennek több oka is van, az egyik hogy nincsenek állandó igaz barátaim akikre számíthatok. Mindig csalódok valakiben és ezért képtelen vagyok megbízni az emberekben. A két legjobb barátnőmben is csalódtam, ma jöttem rá hogy mennyire nem számítottam nekik semmit, és ez a barátság véget ért. De mégis mire számítottam amikor rengeteg emberrel volt ez így. Nincs szükségem senkire úgy érzem mert nincs szükségem arra hogy átverjenek, semmibe vegyenek. Úgy érzem értéktelen ember vagyok, viszont titkon arról álmodok és abban bízok hogy egyszer tényleg olyan életem lesz amit elképzeltem magamnak, olyan emberekkel akiknek tényleg fontos vagyok minden hátsó szándék nélkül. Pár hónap múlva külföldre fogunk költözni remélem a környezetváltozás jót fog tenni nekem, ez az egyetlen reményem hogy kiszakadok ebből az ingerszegény kisvárosból és végleg itt hagyom ezeket a maguknak való aljas tudatlan embereket. Vagy talán bennem van a hiba?

2013. aug. 8. 14:29
 1/2 anonim válasza:

Idővel fogsz találni értelmes embereket is.

Próbáld meg nem nagyon beleélni magad abba az elején, hogy ez most jó kapcsolat lesz, és akkor nem fáj annyira. Legalábbis úgy veszem ki a szavaidból, hogy nagyon gyorsan a szívedbe fogadsz mást, mielőtt még igazán megismernéd, ami szép dolog, de egyben sok fájdalmat is okozhat és sajnos neked okoz is.

2013. aug. 8. 14:54
 2/2 anonim válasza:

Nézd. Talán most hihetetlennek fog tűnni, amit mondok, de minden csak felfogás kérdése. Ha elképzeltél magadnak egy jobb életet, akkor itt az ideje megvalósítani. Az élet nagyon kemény, és sok ember van, aki ki akar használni, de ezt neked nem szabad hagynod. Én is voltam depressziós, de leküzdöttem. Neked is ezt kell tenned. Hidd el, az élet nem áll meg. Ha hiszel abban, hogy sikerül végre pozitívan látnod a dolgokat, akkor menni is fog. Én bízom abban, hogy menni fog, és szurkolok neked. :D

Ja, és még egy tanács: Ha történik valami rossz, és elkeseredsz, mondj nemet, és nézd a jó oldalát. Könnyűnek tűnik, de nem mindenkinek az. Harcolj azért, hogy boldog legyél, és sose add fel! Külföldre pedig már olyan emberként menj, aki most szeretnél lenni. Én már csak tudom, hogy a környezetváltozás tényleg nagyon hatásos.

Sok sikert! :D

2013. aug. 13. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!