Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. s Nem tudom mit tegyek, van esélyem még hogy boldog legyek vele?
Nem!
ezaz eltűnés meg hanyagolás, meg tartsunk szünetet...ez semmi jóra nem vezet!
Max az jönne le neki h nem érdekel téged sem az egész és meggondoltad magad főleg így gyerekekkel!
ha szeret, ha tényleg szeret akkor nem hagy el, és te is fontos vagy a számára, és akkor ő sem akar elveszíteni! Ez tényleg nehéz döntés bevállalni 1 nőt 2 gyermekkel, én ugy vagyok vele h 1 gyermekkel még oké, de 2 gyermek nekem már sok lenne! De még 1 gyerekkel is nagyon kell szeretni a másikat h elfogadja mindezt, hiába szereti rettenetesen!
nameg az anyagiak is fontosak azok sem mellékesek! Ha nem dolgozol és gyesen vagy vagy vannak adósáágaid kölcsönöd akkor 1 fizubol 4 embernek nehéz megélnie ha nem keres eleget!
igen..mindenki jön a szöveggel h a pénz nem számít egy kapcsolatnál , mert a szeretet szerelem mindent megold ...hát nem! sajnos a pénz is fontos!
Mert a nincstelenség megronthatja a kapcsolatot nagyon is
"tökéletesen összeillünk és rendkívüli szerelem a miénk, mély és tiszta érzésekkel"
"most már nem találkozgatunk, mert bizonytalan"
e kettő mondat között elég nagy paradoxon húzódik meg az én olvasatomban ... nem lehet, hogy csak Te hiszed erről a kapcsolatról, azt amit hinni szeretnél?
Egy anyától a gyerekét nem lehet külön kezelni. Az a férfi, aki ezt nem érti és nem fogadja el, éretlen egy ilyen jellegű kapcsolatra. (Az én véleményem szerint primitív is, de ez már szubjektív.)
Vagy ahogy egyszerűbb embertársaink szokták volt mondani: ha kell a tehén, kelljen a borja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!