Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szégyenlősség, avagy mi a retek?

Szégyenlősség, avagy mi a retek?

Figyelt kérdés

Vázolom a helyzetet gyerekek. Nemrég megismertem egy lányt, de az a baj hogy nagyon szégyenlős vagyok. Úgy érzem hogy nem lennék szégyenlős, hogyha csak 2 -en lennék, valahogy a társaság van rám nyomasztó hatással, és szinte ' belémfoyltja a szavaimat'.

Na gyerekek, ez ellen mit lehet tenni? Egyébként szerintem elég kommunikatív vagyok, csak az új emberknek próbálok jó benyomást kelteni, dehát ez már a nemtudom hanyadik találkozásra is még annál többet hogy hogy vagyok nem tudtam kinyögni és azért elég gáz.

#ló #szégyenlősség #teknősbéka #maffiózóheregolyó
2013. aug. 6. 05:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez tényleg gáz fater, de nem vele egyedül. Szerintem azon görcsölsz hogy hülyeséget fogsz mondani, gáz lesz ahogy megnyilvánulsz. Megfelelési kényszer. Én ezt úgy orvosoltam, hogy önmagammá lettem, igaz sokan különcnek tartanak emiatt, de ettől leszel egyedi, és a csaj is önmagad miatt fog szeretni (Y)
2013. aug. 6. 13:50
 2/2 anonim ***** válasza:
A komunikáciodat még fejleszd és a személyiségedet hogy ne legyél full gàzzz.:/
2013. aug. 7. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!