Baratkoznek, de megsem. Mit tegyek?
A kulfoldre koltozesunk ota sokszor erzem magam maganyosnak (foleg a suliban) mert felenk vagyok a baratkozashoz (angolul is kene beszelne, es bar nem megy annyira rosszul, de keves az onbizalmam).
Elofordul, hogy elkepzelem mirol beszelgetunk valakivel, de ha adodik alkalom az ismerkedesre mindig lemondok rola. "Majd maskor", "Inkabb kesobb, most nem", "Ah, nincs is kedvem hozza"... aztan persze mindig megbanom.
Egy-ket emberrel szoktam ugyan beszelgetni, egyutt ebedelunk, de valahogy nem erzem oket a barataimnak. Ezt sem ertem, hogy miert...
Viszont olyan is van, hogy arra gondolok minek itt baratkoznom, ugyis hazamegyunk, es ott vannak a tobbiek. Addig elfoglalom magam. Rajzolok, netezek, filmeket nezek.. ilyenkor ugy erzem nincs is szuksegem baratokra. De mikor egy-egy alkalommal mar a siras kerulget az iskolaban, olyan egyedul erzem magam na akkor erzem igazan, hogy megiscsak kene mellem valaki.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!