Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Igaz, hogy mindenkinek van a...

Igaz, hogy mindenkinek van a világon egy hasonmása?

Figyelt kérdés
Ha igen, hogy találhatom meg valakiét? Nekem ő kell. De már nincs... :( Vissza akarom kapni. Nagyon rég óta próbálkozom túllépni, de nem tudok. Nem is akarok. Szükségem van rá, képtelen vagyok elengedni. Vagy legalábbis egy nagyon hasonlító embert akarok. Legfőképpen belsőre, de külsőre is emlékeztessen. Senki nem lehet ugyanolyan, és még egy teljes hasonmáshoz sem tudnék annyira közel kerülni... De mégis csak sokkal könnyebb lenne. Így talán el is tudnám/akarnám engedni egyszer.
2009. okt. 25. 21:10
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
100%
Szerintem nem mindenkinek, de néhány embernek tuti van, mert én még régen egy csomó embertől hallottam h úgy nézek ki mint valaki és egyszer még össze is kevertek vele, amikor mentem valahol és én szentül állítottam, h nem ő vagyok, de az idegen emberek nem hittek nekem :D
2013. júl. 28. 13:20
 22/22 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy hasonmásom,aki egy corvinus-os gyerek, aki olyan 17 éves. Én meg 15 vagyok. Amikor mutatta a nővérem a képet róla én majd elájultam. Az arcunk annyira hasonlított, hogy azt nem akartam elhinni. És még közel is vagyunk egymáshoz. Nagyon durva. Szóval van benne valami.
2016. máj. 21. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!