Igaz, hogy mindenkinek van a világon egy hasonmása?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogy találhatom meg valakiét? Nekem ő kell. De már nincs... :( Vissza akarom kapni. Nagyon rég óta próbálkozom túllépni, de nem tudok. Nem is akarok. Szükségem van rá, képtelen vagyok elengedni. Vagy legalábbis egy nagyon hasonlító embert akarok. Legfőképpen belsőre, de külsőre is emlékeztessen. Senki nem lehet ugyanolyan, és még egy teljes hasonmáshoz sem tudnék annyira közel kerülni... De mégis csak sokkal könnyebb lenne. Így talán el is tudnám/akarnám engedni egyszer.
Én egyszer találtam egy forumot ahol 3000 regisztrált klónom beszélgetett :) (persze csak a személyiségük volt tök ugyanolyan mint az enyém, a külső nem). Nem kamuzok, ugyanazok a hülye kis problémáik, hiányosságaik meg beszédstílusuk volt. Azért lehetséges ez mert ugyanabba a személyiségtípusba tartoznak mint én. Azt mondják nincs két egyforma ember, nos hát én ezt erősen kétlem.
(Egyébként egy ismerősöm egyszer esküdözött hogy márpedig ő engem látott valahol ahol ott se voltam, szal valószínűleg van hasonmásunk a külsőt tekintve is. :))
2009. okt. 26. 01:51
12/22 anonim válasza:
Igen és én már találkoztam is az enyémmel:O:O .CSak ő pár évvel idősebb lehetett nálam.
2009. okt. 26. 09:20
13/22 anonim válasza:
Ahol én lakok van 1 nő, aki mindig 1 buszmegállóba állt. És teljesen ugyan úgy nézett ki mint a tesi tanárunk, még a hajuk is úgy volt megcsinálva, csak a csajnak barna volt a tesi tanárnak meg vörös. De egyszerűen mint 2 tojás! Meg egyszer lent voltam Pécsen, megyek meg minden egyszer csak velem szembe jött anyám. A csaj kicsit hülyének nézhetett, mert majdnem kiestek a szemeim. Nagyon nagy hasonlóság volt! Ja és a mostani sulimba a rajz tanár totál úgy néz ki, mint a Made In Hungáriából az 1ik csaj. De még magasságra is stimmeltek.. Rajztanáromnak 1 közös képük is van.. Szóval sztem tényleg mindenkinek van 1 hasonmása.
2009. okt. 26. 09:44
14/22 anonim válasza:
nekem a sulimba van 1 srác aki állitólag nagyon hasonlít rám külsőre, belsőre Oo (mások mondják)
de én elhiszem, elég valószínű lehet! de az is, hogy nem ezen a dimenzión(vagy hogy van ez), de van!
lehet, hülyeség de én így gondolom és el is hiszem.
2009. okt. 26. 10:43
15/22 anonim válasza:
szerintem is van mindenkinek egy hasonmása, megmondták ebben a filmben is: Utazás a föld peremére. !!! :D
2009. okt. 26. 18:02
16/22 anonim válasza:
Egyszer néztem erről egy ismeretterjesztőt. Egyszer valamikor egy másik generációban, talán lesz egy olyan mint mi, de mi SOHA NEM TALÁLKOZHATNÁNK VELÜK. Annyira különbözőek vagyunk. Az igaz hogy 6 milliárdan vagyunk, de könyörgöm, hogyis lenne mindenkinek közöttük a hasonmása???? Nyilván nem igaz.
2009. okt. 26. 18:07
17/22 anonim válasza:
istenem:D
ez hülyeség!!
2009. okt. 26. 22:52
18/22 anonim válasza:
Engem egyszer az egyik oszt. társsam fiu látott bulizni a bankba pedig ott se voltam. És azt is modta hogy csápolt nekem de én nem vettem észre. Nemtom hogy láthatott ha egyszer ott se voltam.
2009. dec. 5. 21:43
19/22 anonim válasza:
Nekem a barátnőm még évekkel ezelőtt mesélte hogy engem látott valahol Egyiptomban.Azt mondta még a homlokomon az anyajegy is ugyan olyan volt csak a csajnak rövid volt a haja.Már oda ment volna megszólítani a hasomásom mikor meghallotta hogy angolul beszélt és inkább meggondolta magát. :)
Szóval szerintem igaz hogy van hasomása mindenkinek :D
2011. júl. 13. 23:11
20/22 anonim válasza:
Igen,van mindenkinek egy hasonmása.Nekem is van ő például az osztálytársam csak ő nem szemüveges én pedig igen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!