Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tényleg üres vagyok?!

Tényleg üres vagyok?!

Figyelt kérdés
Nagyon sokat csalódtam már és úgy érzem sok mindenen mentem keresztül, mint a velem egykorúak. Volt egy négy éves kapcsolatom. Anyu elhagyott a pasiáért, apu anyunak a nővérével él együtt és most velük élek, laktam már a mamámnál előtte, de mindig mondogatta, hogy pakoljam a cuccaim, ha valami nem tetszett neki, egyszer felkaptam a vizet mivel anyuhoz nem mehettem ide kellett jönnöm, de itt utálnak, és ez kölcsönös kikészítenek, már mindenkit utálok, aki körültettem van, mindig csak a bántást kapom. Nemrég megismertem egy srácot, össze is jöttünk, de egyáltalán nem akartam komoly kapcsolatot.. tudom nem volt szép és utálom magam, ezért de megcsaltam 2 szer is az 1 hónap alatt az volt a furcsa hogy nem volt lelkiismeret furdalásom, de végül elmondtam neki. Sztem meg fog bocsátani, de tudom, nem érdemlem meg. Most néha azt érzem, hogy hiányzik, vele akarok lenni és néha azt, hogy nincs szükségem erre az egészre.
2013. aug. 4. 00:13
 1/3 anonim válasza:
Nem vagy üres, csak talán depresszív. Mivel kort nem írtál, ezért nem tudom megmondani, hogy mit tegyél ez ellen. Próbálj új emberekkel ismerkedni, új közegben! Próbálj ki új dolgokat, változtass a stílusodon és ha csak egy kicsit is, de fokozatosan jobban fogod magad érezni. Nem vagy üres, lesz olyan aki meglátja benned majd azt, ami kell neki és ne hidd, hogy mindenhonnan csak a bántást kapod. Csak egyszerűen az életed ezen része egy csata amit meg kell vívnod. Túl fogsz tudni lépni ezeken a dolgokon és csodálatos életed lesz. Szerintem lépj túl ezen a fiún, hiszen ha úgy érzed (ha csak néha is) hogy nincs szükséged erre az egészre, az már baj. :/ A családi problémáid viszont engem is megrendítettek, anyukádtól nem volt szép az, hogy egy férfi miatt elhagyott téged...A lényeg, hogy ne csinálj butaságot és maradj erős. Senki sem üres.
2013. aug. 4. 00:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Ilyen frankó családi háttérrel semmi meglepő nincs benned. Lépj le onnan amilyen gyorsan csak tudsz és keress egy tisztességes, normális családból származó srácot. ne hajtsd el azt akit elsőre "lúzernek" találnál, mert nem hasonlít arra a barom apádra, de te se legyél olyan rib.anc mint a nagynénéd.
2013. aug. 4. 01:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2013. aug. 4. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!