Meg tudod változtatni a forgását? Merre látod forogni?
Figyelt kérdés
Kort nemet,légyis írjatok!2009. okt. 25. 10:48
12/28 anonim válasza:
Ha koncentrálok akkor sikerül az órával ellentétesen isforgatni.
13/28 anonim válasza:
egyszer-így egyszer-úgy látom.
14/28 A kérdező kommentje:
Az hogy lehet,h nekem csak 1 irányba tud forogni?A fél agyam nem működik?:O:D
2009. okt. 25. 14:36
15/28 anonim válasza:
Én úgy látom, hogy jobbról balra.
16/28 anonim válasza:
Ez szinte hihetetlen. A bal agyfélteke a racionális, a jobb az érzelmi. Ha valami érzésre gondolok, és arra koncentrálok, akkor a jobb agyfélteke dominál, és jobbra forog a táncos. Ha számolni kezdek, vagy francia mondatot próbálok összerakni, akkor balra, mert az dominál. Eszméletlen... :D
De nálam amúgy tényleg egyensúlyban vannak, abból is látszik, hogy ambidexter vagyok. :D (Kézkezes)
17/28 anonim válasza:
Azt a pillanatot kéne elkapni, amikor átfordul.
18/28 anonim válasza:
Nekem először csak óra mutató járásával megegyezően forgott, most meg pár mp-enként váltakozik. Nagyon jó:-)
19/28 anonim válasza:
én 5 percig bámultam a monitort,nem gondoltam semmire,télleg csak bambultam bele,és forgott össze vissza.
20/28 anonim válasza:
Akárhogy próbálom is, nekem csak órajárásával ellentétesen forog. Ez mit jelent? Jó vagy rossz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!