Miért nem megy a beszélgetés nekem senkivel? Mit tegyek, hogy az emberek el tudjanak velem beszélgetni?
Figyelt kérdés
Mindig én beszélek, vagy írok, a másik válaszolgat, általában elég tömören, és ezt már unom. Szinte senki nem hajlandó beszélgetni velem normálisan, ahogy másokkal, bőbeszédűen. Nem dobnak fel semmi témát, mindig én kezdek bele a témába, és egy idő után már nem tudok mit kitalálni, mert mások semmit se mondanak maguktól kb. Ezért egy idő után gyakran kérdezgetek sokat, mert már nem tudok mit csinálni. Miért van ez? Valahol meg lehet tanulni beszélgetni?
17/F
2013. júl. 29. 22:48
1/5 A kérdező kommentje:
És az fáj egyszerűen, hogy én próbálok kedves lenni, barátságos lenni, elbeszélgetni, a másik meg levegőnek néz. Lehet élőbeli ismerős pl. iskolatárs, vagy internetes ismerős pl. innen az oldalról, de legtöbben bunkón viselkednek velem, hiába kedveskedek, meg hiába vagyok normális velük. Aztán persze miután már felbosszantottak jól, bunkóbb leszek, de addig nem.
2013. júl. 29. 22:57
2/5 anonim válasza:
Lehet, hogy nem veled van a baj, csak a bunkó embereket fogod ki. Írj rám, ha gondolod, és beszélgetünk. ^^ 16L
3/5 anonim válasza:
Hagy egy kis teret másoknak. Senki nem szereti a kellemetlen pillanatokat, előbb-utóbb megfog szólalni. Érzékeltesd, hogy nem azért vagy ott, hogy őt szórakoztasd, hanem közösen beszélgettek.
4/5 anonim válasza:
Valószínűleg az a bajod, mint nekem: Sokat beszélsz. :)
5/5 anonim válasza:
Na látod, én meg pont fordítva vagyok. Én sem tudok beszélgetni, de leginkább azért, mert azt szeretem, ha a partnerem beszél leginkább. Én meg állandóan kérdezek. De ha a beszélgetőpartner olyan, hogy ő is visszakérdez és látom, hogy nem muszájból, hanem érdeklődésből, akkor kicsit megnyílok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!