Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért kötődöm ennyire az...

Miért kötődöm ennyire az egyik tanáromhoz? :O

Figyelt kérdés

Mikor ügyeletes mindig keresek valami indokot vagy témát, hogy beszélgethessek vele..... Megbízom benne úgy érzem mindent eltudnék neki mondani ami bánt mert segítene,meghallgatna. Egyszerűen nem értem miért mert eddig nem nagyon mondtam el neki semmit. Elmagyarázni se tudom normálisan egyszerűen csak mióta megismertem közel áll hozzám és nem tudom ez miért van. Előre is köszi a válaszokat.

13/L

2013. máj. 13. 20:34
 1/4 anonim ***** válasza:
szerelmes vagy belé!
2013. máj. 14. 10:28
 2/4 anonim ***** válasza:

#1: nem feltétlen!

Nő vagy férfi? Mennyi idős kb. ? Ha férfi lehet hogy úgy is vonzódsz hozzá, de valószínűbb hogy úgy tekintesz rá mint apára, vagy egy idősebb testvérre. Ha nő ugyanezek a dolgok állnak (reméljük a nemi vonzalom nem) ha korban közelebb áll hozzád lehet, hogy jó barátnak látod. Szerintem amíg neked és neki ez nem kínos addig ez így oké. :)

2013. máj. 14. 15:52
 3/4 A kérdező kommentje:
34 éves és nő szerelmes nem vagyok belé csak jó vele beszélgetni meg (na ezt a részét nem nagyon tudom elmagyarázni) a közelében lenni... Sokszor nem merek odamenni hozzá mert nem tudom, hogy kezdjek bele úgy a beszélgetésbe, hogy őt is érdekelje meg engem is. Egyedül nem nagyon szeretek oda menni hozzá mert azt hinnék az osztálytársaim, hogy én vagyok a kis kedvence és mikor kibeszélik akkor én csak: "aha, aha, jó" stb. Olyan mint egy anya de mégsem. És lehet, hogy azért mert tökre nyitott (jó azért nem úgy, hogy elmesél mindent) pl. egyszer elmesélte, hogy mikor ő annyi idős volt mint mi az egyik osztálytársa leakarta kapni a suliban meg ilyenek. De még mindig nem tudom normálisan elmagyarázni.
2013. máj. 14. 19:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor egyértelműen az amit írtam, ez a "mintha a testvérem lenne" dolog.
2013. máj. 14. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!