Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Legszivesebben megolnem magam...

Legszivesebben megolnem magam de a csaladom miatt nem tehetem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
tenyleg megtenem olyan elegem van mindenbol. De ha megtenem anyam tuti megkattana testvereim is ezert nem tehetem. Viszont meg akarok halni tenyleg nem akarok elni. Mit tegyek?

2013. júl. 29. 18:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Szedd össze magad, és adj értelmet az életednek. Csinálj olyan dolgokat, amik örömet okoznak,vedd körül magad azokkal, akik feltétel nélkül szeretnek. Ne a negatív dolgokra gondolj, hanem gyűjtsd össze az életed azon eseményeit, amik pozitívak voltak, a legkisebb feléd irányuló meleg szavakat, mozdulatokat is, és ezekből meríts erőt. Hidd el nekem, még olyan sok szép nap vár rád, olyan sok embernek fogsz mosolyt rajzolni arcára, de ha most feladod, akkor megfosztod a világot magadtól, hiszen senki sem véletlenül születik le a földre.
2013. júl. 29. 19:08
 2/9 A kérdező kommentje:
Hu de szepen megfogalmaztad! Vegulis van benne igazsag ha nem adom fel lehet boldog elet var ram ki tudja mit hoz a sors. Koszi a valaszt! Jo hatasal volt ram amit irtal egeszen jobb kedvem lett.
2013. júl. 29. 20:37
 3/9 anonim válasza:
Ezt tényleg szépen megfogalmazták előttem :) Én hiszek a sorsban is és abban is, hogy az emberek maguk irányítják az életüket. Kicsit ellentétes a dolog, de úgy hiszem, a sors gördít elénk akadályokat, jókat és rosszakat, s a mi döntésünk, hogy mihez kezdünk ezzel. Van egy szerető családod, ez úgy hiszem, már elég ahhoz, hogy élj! Hidd el, ha fel fogsz tudni állni ebből az állapotból, szebbnek fogod érezni a dolgokat mint egy átlagember. Mindig van kiút, teelőtted is, rengeteg széppel és jóval! Kívánom, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket!
2013. júl. 29. 21:52
 4/9 anonim ***** válasza:
2013. júl. 30. 00:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Apád faxát, mi meg itt szopjuk helyetted is a túlzottdeficites államadósságot mert te lelépsz?
2013. júl. 30. 03:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne öld meg magad.
2013. júl. 30. 22:10
 7/9 anonim ***** válasza:
2013. júl. 30. 22:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Öld meg magad akkor baz*meg.
2013. aug. 8. 13:45
 9/9 anonim válasza:

Nem mondom hogy mindenkinek segít de halgass rappet!

jó oké most szídjon mindenki meg hordjon el mindennek hogy rapper k*csög stb de engem is olyan hegyeken segített át az életemben amelyeket üres füllel nem lehet megmászni!

2013. okt. 14. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!