Legszívesebben porrá zúzódva megsemmisülnék, mert sehol a világon, nem érzem magam relatívnak. (? )
Figyelt kérdés
Mi a fenét csináljak?! Nem érzem magam jól, és nem is érzem úgy, hogy léteznem kéne... :( :(
sehol nem érzem, hogy helyem lenne, és ha emberek is vesznek körül, akkor is magányos vagyok ...úgy érzem, én nem tartozom sehová, és nem lehet szeretni se engem...
Alapjában véve meg is kapom ezt az éreztetést, pedig úgy érzem, nem adok rá okot...
Végső elkeseredésemben írom ezt, még ha hülyeséget is csinálok... 27/f
2013. máj. 31. 22:14
1/1 anonim válasza:
Előfordul h így érzi magát az ember, minél érzékenyebb, annál nagyobb a valószínűsége. Viszont ami engem nagyon érdekel: hogy érted azt, hogy nem érzed magad relatívnak? Hogy abszolútnak érzed magad, vagy mi? Tényleg nem kötekedni akarok, csak nem találkoztam még ezzel a megfogalmazással, ás szeretném tudni, hogyan értelmezzem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!