Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 3 órája készítek egy rajzot,...

3 órája készítek egy rajzot, de még sehogy sem állok vele. Legszívesebben lesöpörnék mindent az asztalomról, és nagyon felhúzom magam rajta. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mintha idegesítene a rajzolás vagy én nem tudom.Már nagyon fáj a kezem,de nagyon fontos ez a rajz holnapra.Mi bajom lehet? Egyszerűen elegem van az egészből? Legszívesebben elsírnám magam,és mindent földhöz vágnék.Mit tudnék csinálni,hogy ne érezzek így?

2013. febr. 21. 20:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Menj ki a konyhába ,igyál egy pohár vizet,aztán menj ki egy picit a hűvösre majd vissza csinálj egykettő tornagyakorlatot majd vissza az asztalhoz.

Ezt lustaságszindrómának nevezzük! :)

2013. febr. 21. 21:21
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ :)

Lustaságszindróma? :D sohasem hallottam még...

A gond csak az,hogy A/3-as lapra kell dolgozni, és egész pici köröket csináltam....Színezni stb...Már szédülök,hulla vagyok,és lassan a 6.órája hogy egyfolytában dolgozok....Normális ez? Csak mert nem akarok rajzból egyszerre 2 db 1-est kapni :O

2013. febr. 21. 22:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem:normális.Sajnos a mostani iskolarendszer nem veszi figyelembe azt amit orbánék tanulása alatt elnézett.Pontosan azt:vannak humán és reál beállítottságú emberek.Gondolom neked a matek,fizika és kémia jobban megy mint a magyar nyelvtan és az irodalom?
2013. febr. 22. 05:56
 4/7 anonim ***** válasza:
nincs ihlet
2013. febr. 22. 08:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha egyfolytában rajta vagy 6 órája akkor ez természetes,mindig tartani kell kis szüneteket ahol felfrissíted magad,de soha ne ess át a ló túloldalára.
2013. febr. 22. 09:48
 6/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)

A lényeg,hogy mára készen lett,és a tanár adott rá két *5-öst :D

végül is a minta rajzolásával ment el rengeteg idő :P

2013. febr. 22. 14:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Gratula!érezheted hogy az 5-sért meg kell dolgozni.

Ha kikerülsz a munkás világba akkor is legyen ilyen hozzáállásod mindig,mert pénzben kifizetődőbb.

2013. febr. 22. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!