Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Melyik korban élnél a legszíve...

Melyik korban élnél a legszívesebben? Miért?

Figyelt kérdés
Majd én is leírom, ha kéritek. :)
2012. jún. 28. 16:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Boldog béke idők, I. vgh előtt meghalnék. Gyönyörű időszak, még itt a monarchiában is.
2012. jún. 28. 16:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Jól elvagyok itt. Az tetszik ebben a korban, hogy megismerhetem, a saját bőrömön tapasztalhatom meg. Végre egy kor, ahol a törikönyveken meg feljegyzéseken kívül magamra is hagyatkozhatok! :D

Te mikor élnél legszívesebben? :)

2012. jún. 28. 17:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Én a reneszánsz korban... Valahogy vonzanak azok a ruhák vonzanak, meg az álarcosbálok, sőt, az építészet is tetszik! :)
2012. jún. 28. 18:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Én a hetvenes években..ne kérdezd miért csak kíváncsiságból:D
2012. jún. 28. 20:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nem akarnék túl sokat visszamenni. Mivel autóbolond vagyok, így számomra az a korszak a legvonzóbb, amikor bátran és örömteli módon lehetett autózni, amikor még nem volt ez környezetvédelmi hiszti, amikor az üzemanyag olcsó volt és az autózókat nem sújtották ennyiféle sarccal. Ugyanakkor nem volt ennyire felpörgetett a fogyasztói társadalom, tehát már voltak modern vívmányok, de a sportkocsi az sportkocsi volt, a terepjáró az terepjáró, stb, nem ilyen fossápuhult modern összvérek, felplankolt lóerőkkel de mindenféle fogyasztáscsökkentő kacattal. Tehát az a korszak jön be, amikor már léteztek modern vívmányok, de még őszintén lehetett élni és élvezni az életet.
2012. jún. 28. 21:47
 6/6 anonim ***** válasza:

A vikingek korában valahol Norvégiában vagy Svédországban.

Tudom, hogy ez a korszak csak a filmekben szép, de nagyon érdekel a skandináv kultúra és történelem.

2012. jún. 29. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!