Miért érzem azt, hogy legszívesebben hasba szúrnám, vagy fejbe lőném magam?
14/l vagyok, tudom most szinte mindenki elszörnyülködik h "egy 14 éves kiscsaj?! biztos csak figyelemre vágyik... <.<"
De félreértés ne essék, én nem az a facebook-on nyavalygó, önsajnáltató fajta vagyok. Én komolyan így érzek.
Van egy srác, 17 éves jófej kedves meg minden... csak nagyon messze lakik...a helyi és korombeli srácok meg éretlenek... az a baj, hogy bizalmatlan vagyok szinte mindenkivel szemben.. mindig a legrosszabb jut az eszembe: megcsal. Nem vagyok éppen szép lány, nálam szinte csak jobbak vannak.. egyrészt ezek miatt is depis vagyok.
Utálok emberek közé menni, leginkább egyedül vagyok. Szinte minden napom ugyan úgy telik: nappal és délután gép, este sírás.
Úgy érzem az életem egy kalap pacikakát se ér... szinte minden fontos dolgot elcseszek, (ebbe nem szeretnék belemenni) az iskolában is mindenki "emos k***a"-zik.. én nem tartom magam annak, de már egyre jobban kezdek beletörődni h egy semmire kellő lány vagyok.
Eddig azért nem lettem öngyilkos, mert valahogy... nem volt hozzá erőm. Akármennyire is fájt, nem ment. Pedig jó lenne már valahogy véget vetni ennek az egésznek mert nagyon fáj a lelkem. (nézzetek hülyének de ez van... ) mármint... belül tiszta üresnek érzem magam, szeretethiányom van, de ha vki közeledne hozzám akkor eltaszítanám mert nem is tudom... félek a csalódástól..de közben meg arra is vágyom h szeressenek... és nem akarom h még jobban fájjon. Mindenhol szerelmes, csókolózó párokat, szép csajokat és boldog embereket látok... és ez nagyon rosszul esik. A szüleim nem tudják hogy így érzek, ha elárulnám akkor is csak ordibálnának h (volt már rá példa...) "Nekem ne legyél ilyen depis f***, meg emos mer azt utálom stb stb..." apám rühelli az emo-kat meg az ehhez hasonló "dolgokat" szóval... pszihológushoz meg nem merek elmenni, mert .. a szüleim lecsesznének, de ezt már leírtam 1x. nem tudom h lehetne megoldani, én már csak az öngyilkosságban látok lehetőséget...
Ez sokaknál előfordul ilyen korban.
De legyél a barátaiddal és hátha nem gondolsz ilyen dolgokra.És ne vagdosd magad.Tudom, hogy megnyugszol, mikor vagdosod magad, de semmi értelme, ne csináld.
Ha 14 évesen meglátsz egy csókolózó párt és ettő elszomorodsz, akkor 4 év múlva már gondolom férj is kellene meg kisbaba !? 14 éves vagy és emósnak tartanak, és azok igen is rondák (bocs) :) Szépen teremts elő valami szines ruházatot, az emósat adjad oda rászorulóknak, majd varnak belőle lepedőt. Menj el fodrászhoz, újulj meg ! Akár még sulit is válthatsz ha úgy érzed !
Még 1 dolog: korodbeli srácok a közelbe nem jók neked, hidd el egy 17 éves NEM KOROD BELI, tudom, mert én is annyi vagyok és ilyenkor az a 3 év sok, sokat érik az idő alatt az ember, hidd el.
Nincs mit:)
Egyébként úgy is öltözködsz, mint egy emo és a hajad is olyan vagy ezt az énedet inkább próbálod leplezni mások előtt?
Értem.
Egyébként ha ez segít valamit, szívesen beszélgetek veled, hátha nem sírsz este, eltereled a gondolataid egy picit:)
Szia!
Tudom mit érzel kb. én is ezeken mentem keresztül, új suli új emberek... és rólam köztudott, hogy pánikbeteg vagyok, nagyon félek az emberektől és városban tanulok....nagyon depis lettem, és tudom milyen mikor vagdoshatod magad, és az tiszta mámor csakhogy annak következményei vannak... a srácról pedig az a véleményem, hogy ha szereted akkor miért ne? hisz a kor csak egy szám, oké lehet a 3 év még most soknak tűnik de nem az hidd el...
tudom, h a kor csak egy szám, csak kicsit fura h egy "taknyos" 14 éves meg egy 17 éves aki nemsokára nagykorú... mondjuk nekem nem lett volna ellenemre a dolog, dehát... kiderült h csak azért volt velem mert megsajnált, h szomorú vagyok...
szerintem soha többé nem akarok szerelmes lenni...
az az igazság, h bizalmatlan vagyok az emberekkel szemben.. és félek a csalódástól... meg most jött ez, és hát... meg am is félek a fiúktól nem tudom miért... de ezek után szerintem amég jobban fogok félni a fiuktól meg a csalódásoktól is v.v"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!