Milyen rosz ember lehetek ha a családom is utál?
Figyelt kérdés
azért mert nem dolgozok munkanélkuli vagyok két éve ők meg nem fognak rám dolgozni napi szinten kiabálás minden kiakarnak dobni otthonról meg minden sértegetnek hogy egy csaj se áll velem szóba nemlesz senkim egész életemben nemál velem szóba senki hát nagyon sziven ütöt istenem 21 -éves vagyok még lehet munkám, nembirom tovább fogy az erőm amikor nézek ilyen romantikus filmeket el sirom magam miért jobb lenne má neméni legaláb nemzavarnák senkit .2013. júl. 22. 23:29
1/4 anonim válasza:
Meg akarsz halni? Most is kibúvót keresel? Nem munkát? Nem utálnak, küldenek! Abból nem lehet megélni, hogy romantikus filmeket nézel!
2/4 anonim válasza:
Te akkora fogyatékos vagy,h nemveszed észre h besavanyodtál,mértnem mész el dolgozni sokkal kiegyensúlyozottabb lenne az életed és jobb lenne a közérzeted is h csináltál valamit,itt a sok idénymunka és nevárj arra h majd jövőhéten meg ilyenek ,h akkor mész el hanem megfogod magad holnap és elmész meló után nézni aztán belerázódsz és jobblessz,ha eltespedsz mégjobban (ha lehet még jobban) akkor mégnehezebb lessz elkezdeni dolgozni,szal ha azért irtál ide h sajnáltasd magad nemjött össze.neked is beleszólsod van a saját sorsodba,nemkell megfogadnod meg sztem nemis fogod,de akkor a családtagjaid véleményét is kérd ki és akkor az övékét fogadd meg.Hameg leszarnak 21éves vagy elkellett volna már kezdened önálósodni.Meg jobblenne már nemélni?VAnnak nálad sokkal rosszabb helyzetbe emberek(testifogyatékosok,halálos betegek)és mégis bennük van az élniakarás.Mért van ennyi depis?Memnarmális ez a világ de mégis benne élünk,fogd fel úgy h egyszer élsz 21 vagy nincs gyereked feleséged lemehetsz világotlátni,külföldre élni dolgozni vagy ittis vannak azért szép helyek munkalehetőségek.Megértem ha nemtetszik amit irtam(emberi természet)nekemse tetszik néha a másé.Kicsit lehet soklett,bocs.
3/4 anonim válasza:
elsőre azthittem a nővérem írta ki..:D
amúgy komolyan véve, állj talpra mutasd meg nekik, hogy igenis képes vagy normális életet élni. Ők nem utálnak, csak segíteni próbálnak.
4/4 anonim válasza:
Te se voltál osztály első magyar nyelvből,ezt a hosszú mondatot egybe írtad,se vesszó se pont!Ha nem tanultál elég nehéz életed lesz,rosz fizika munka.Lépned kell,húsz évesen még nem késő,keress v,mi munkát képezd magad,ne síránkozz! Másnak is nehéz,ébresztő!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!