Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nekd is ilyen Lacoste-s/Konzer...

Nekd is ilyen Lacoste-s/Konzerves/Retros a stílusod?

Figyelt kérdés
Írj kort és nemet is!
2009. okt. 23. 17:24
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
43%

18:28as vagyok.

Ha nem vetted volna észre válaszoltam, te szerencsétlen hülye barom!!!

Amúgy meg pont te beszélsz arról, hogy mindenbe belelehet kötni? Akkor te most mit csinálsz? Mert nekem úgy tűnt pont ugyanezt.

2009. okt. 23. 19:20
 22/36 anonim ***** válasza:
51%

Hagyjátok már...

Aki nem tud érvényesülni a való életbe, az valahol kell "menősködjön". :D

15/F

2009. okt. 23. 19:33
 23/36 anonim ***** válasza:
54%

Hát öcsém... ha neked az érvényesülés azt jelenti hogy ugyanolyan "egyedi" konzervet hordasz mint minden második ember, és azt hiszed hogy aki ilyen kérdést tesz föl az valójában a te fajtádra irigy.. hát gratulálok. Te is csak egy díszbuzeráns vagy a sok közül, de hát ha ez most a divat akkor kövessük... Minnyá és is veszek magamnak egy citromsárga konzervet, és kivasalom a hajam.

Ja de a kérdésre is kéne válaszolni: Nem, nem ilyen a stílusom. És 19/F

2009. okt. 23. 20:13
 24/36 A kérdező kommentje:
Na, végre valaki!
2009. okt. 23. 20:15
 25/36 anonim ***** válasza:

Szerencsére nem!!

23/L

2009. okt. 23. 21:32
 26/36 anonim ***** válasza:

20:13: Hát öcsém... én a kérdezőre értettem, mivel itt fikáz, lek*csögöz mindenkit, és kérdezgeti, hogy értékesnek érezzük-e magunkat. ;) :D

Amúgy nem vagyok divatbuzeráns, converse-em sincs, csak sima deszkacipőt hordok, mert az kényelmes. ;)

(Amúgy nem mindegy nektek, ki mit hord? xD Ilyeneken idegeskedni, meg felhúzni magatokat hülyeség, hidjétek el.)

15/F

2009. okt. 23. 23:14
 27/36 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

És értékes embernek érzed magadat belül?"

Miért ne lehetne attól, hogy Lacoste cipője van, értékes ember? Te miért vonsz le következtetéseket az alapján, hogy ki milyen cipőt hord? Nem mindegy neked? Valószínűleg te is olyan cipőt hordasz, amilyet mindenki: amilyenben jól érzed magadat, és amilyet megengedhetsz magadnak.

A sors különös iróniája, hogy én pont gumicsizmás pesti lány vagyok. :D Egy kétezer forintos piros-sárga gumicsizmában tengetem az életemet, járom Pest utcáit, és értékes embernek érzem magamat. :) 17/L

2009. okt. 23. 23:30
 28/36 anonim ***** válasza:

Minek kell veszekedni?

És akkor mi van, ha valakinek Converse cipője van?

Semmi.

Én is Converse-t hordok, sőt sokmindenkit ismerek aki azt hord és Ők nagyrészt a barátaim.

Különben meg, mindenki úgy öltözödik ahogy akar.

Jaa és 14/L Debrecen

2009. okt. 24. 14:50
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
amúgy szerintem is dögöljek meg, mert véletlenül Lacoste a cipőm....
2009. okt. 24. 16:07
 30/36 anonim ***** válasza:
48%

Egyáltalán nem.

Nekem leopárdmintás fölsős/láncos farmerszoknyás/szakadt harisnyás/Doc Martenses a stílusom.

És élből lenézem az ilyen nethuszárokat.

17L

2009. okt. 24. 16:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!