Milyen az öltözködési, zenei, stb. stílusod?
Öltözködés:
Semleges:) (mármint úgy értve, hogy nem rocker meg nem punk stb..) (farmer, póló stb.)
Zene:
Mindent
Retrotól kezdve a múlatósig mindent! :)
(De azért a komoly zene nem:))
(Linkin Park, Zanzibár, Michael Jackson, Nickelback stb.)
a Tisza cipő nálam is alap:) Általában egyedi cuccok, ha lehet, alternatív stílus.
csak kár hogy manapság már szinte mindenki ugyanúgy néz ki.
a zenei ízlésem elég.. "érdekes". inkább rockot és numetált hallgatok, de szeretem a magyar undergroundot, az industrialt, a cyber gothot, alternatív zenéket, reggaet szóval ilyen vegyes. :D
öltözködésemen nem látszik mit hallgatok, mert ha magamra aggatnék mindent ami ezekkel a stílusokkal jár, hogy látszódjon mekkora arc vagyok érdekesen néznék ki.:D (ilyen 1 emberen 40 stílus feeling.) persze a bandás pólók megvannak, de inkább átlagos - farmer, vmi csinosabb fölső és edző cipő kombóba tolom.
Én... Hát nekem nagyon egyedi az öltözködési stílusom... osztálytársam meg is állapította :D
A zene... Hát mindent meghallgatok, de inkább a pörgős. A rap zene... az nem igazán jön, és a rock egyes ágazatai is. De alapból, még csak most alakul ki a stílusom. Olyan... VIDÁM :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!