Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen szakmát ajánlanátok?

Milyen szakmát ajánlanátok?

Figyelt kérdés

szeretem a törit, ezért gondoltam a régészetre, de a legtöbb vélemény az hogy abból nem lehet megélni és kicsit félek is az emelt töri érettségitől

könnyen tanulok idegen nyelveket ezzel kapcsolatban nem tudom milyen szakmát tudnátok ajánlani

emellett gondoltam a grafikus szakra mivel sokat rajzolok és szeretek is, de nem tudom h pl egy okj-s képzés után hogyan tovább??

szívesen foglalkoznék még gyerekekkel, beteg gyerekekkel főleg, de nem orvosra gondolok mert a biológia nem erősségem csak egyszerűen szeretnék gyerekekkel foglalkozni

mit javasoltok? egyetemi szakok, vagy képzések?

2013. júl. 27. 22:53
 1/4 anonim válasza:
Szerintem lehetnél idegenvezető olyan országban, ahol sok a történelmi látnivaló. Így kihasználhatnád a nyelvérzéked, a törivel is kapcsolatban maradnál, illetve a vezetett csoportokban lehetnek gyerekek is.:) Mit szólsz?
2013. júl. 28. 14:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Van ám munkapszichológusi szakvizsgálat azoknak, akik hasonló cipőben járnak. Nem a cipőboltban, hanem a munkaügyi kirendeltségen igazítanak útba, hol férsz hozzá ehhez a szolgáltatáshoz, de lehet, az iskolapszichológusod is meg tudja mondani.

Itt a gyakorikerdesek-en csak ötletelőket találsz.

Üdv R.

2013. júl. 28. 16:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Én azt csináltam, hogy kerestem egy listát az összes elérhető egyetemi képzésről, amik pedig egy kicsit is tetszettek azokról többet és többet olvastam.
2013. júl. 29. 18:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Töri+idegen nyelv+rajz(művészetek)+gyerek...Múzeumpedagógus?

De, ha a régészet az álmod akkor szerintem ne hagyd veszni, csak azért mert mások(akik felteszem nem régészek) azt mondják "ebből nem lehet megélni".

2013. aug. 2. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!