Milyen szakmát ajánlanátok?
szeretem a törit, ezért gondoltam a régészetre, de a legtöbb vélemény az hogy abból nem lehet megélni és kicsit félek is az emelt töri érettségitől
könnyen tanulok idegen nyelveket ezzel kapcsolatban nem tudom milyen szakmát tudnátok ajánlani
emellett gondoltam a grafikus szakra mivel sokat rajzolok és szeretek is, de nem tudom h pl egy okj-s képzés után hogyan tovább??
szívesen foglalkoznék még gyerekekkel, beteg gyerekekkel főleg, de nem orvosra gondolok mert a biológia nem erősségem csak egyszerűen szeretnék gyerekekkel foglalkozni
mit javasoltok? egyetemi szakok, vagy képzések?
Kedves Kérdező!
Van ám munkapszichológusi szakvizsgálat azoknak, akik hasonló cipőben járnak. Nem a cipőboltban, hanem a munkaügyi kirendeltségen igazítanak útba, hol férsz hozzá ehhez a szolgáltatáshoz, de lehet, az iskolapszichológusod is meg tudja mondani.
Itt a gyakorikerdesek-en csak ötletelőket találsz.
Üdv R.
Töri+idegen nyelv+rajz(művészetek)+gyerek...Múzeumpedagógus?
De, ha a régészet az álmod akkor szerintem ne hagyd veszni, csak azért mert mások(akik felteszem nem régészek) azt mondják "ebből nem lehet megélni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!