Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Műkörmösök milyen iskolát...

Műkörmösök milyen iskolát tudnátok ajánlani? Milyen más szakmát ajánlanátok egy 21 éves lánynak?

Figyelt kérdés

Azért gondoltam a műkörmösre mert hiába mondják h túl telítettség van DE nézem az állásokat és nagyon sok helyre keresnek műkörmöst.... engem nagyon érdekelne mert elég kreatív lány vagyok imádok festeni díszíteni.

150.000Ft-om lesz rá ebből el lehet kezdeni az iskolát?

MÁS: ha nem ez akkor mit érdemes kitanulni?

Még nincs OKJ-s végzettségem!!!

2013. júl. 4. 14:21
 1/1 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Hívd fel az álláshirdetéseket és kérdezz rá milyen feltételekkel vennének fel. Akkor tudni fogod mi a helyzet. Ilyen állásoknál fizetést nem kapsz. Neked kell a saját vendégkörödet összeszedni, hisz a tőlük kapott pénz lesz a jövedelmed és nem fizetésed. Ebből a jövedelemből kell magad után fizetni a NAV-nak a járulékokat és az üzlet tulajdonosának a bérleti díjat illetve vásárolnod az anyagot és gépeket amivel dolgozol.

Azért látsz sok álláshirdetést mert az aki hirdet nem ad fizetést, hanem Te fizetsz neki a helyért hogy ott dolgozhatsz. Ha bízol magadban, és van elég türelmed és ügyességed akkor persze összejöhet egy vendégkör akár fél-1 év alatt is ha elvégzed az tanfolyamot. Sajnos ilyen képzettség iskolarendszerű képzésben nincs, csak tanfolyami jelleggel. Tehát mindenképpen fizetned kell a képzésért, a tanfolyami képzésre nem igaz az hogy az állam ingyenesen biztosítja a képzést. Jól gondold meg, én erre nem alapoznék.

2013. júl. 6. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!