Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Elítéled a prostituáltakat?

Elítéled a prostituáltakat?

Figyelt kérdés

Nem azokat az önmutogatós, beképzelt csajokat a netről... Hanem az igazi k'urvákat.

Kíváncsi lennék a véleményetekre, mert én nem tudnék dönteni.

2009. okt. 22. 20:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Elítélni? Az egyik legősibb foglalkozást? Tiszteljük már a múltat. Komolyra fordítva a szót, nem tudhatjuk, hogy kinél mi áll a dolgok hátterében.
2009. okt. 23. 08:01
 12/19 anonim ***** válasza:
95%

Nem értem, ezt a "hova fajult a világ" hozzáállást. Ez az egyik legősibb foglalkozás. Volt, van és lesz, ameddig van rá kereslet.

Nem ítélem el őket. Először is, nem tudhatod sem te, sem én, hogy milyen dolgok húzódnak meg a háttérben. Nem arra gondolok, hogy kényszerítik őket, hanem lelki dolgokra, furcsa sorsfordulatokra.

Egyébként meg prostituáltból is többféle van. Szerintem az, hogy egy utcalány munkának fogja ezt fel, még midnig sokkal tisztességesebb, mint sok más ember.

Pl. egy utcalány előre megmondja (és mindenki tudja), hogy nem érzelemből, pénzért megtesz bizonyos dolgokat. Amiért fizetsz neki, azt teszi, aztán kalap-kabát. Nem csap be senkit, nem áltat senkit.

És akkor most mondjuk nézzük meg azt, aki érdekházasságot köt, csak a PÉNZÉÉRT hozzámegy egy férfihez, ELHITETI vele, hogy szereti, becsapja éveken keresztül, közben meg szeretőt tart. Na szerintem ez az, ami sokkal gustustalanabb, erkölcstelenebb.

Vagy akár aki, kétnaponta jár bulizni, és INGYEN egyéjszakás kalandokba bonyolódik.

Persze nem azt mondom, hogy egy jó dolog, és hogy igen, dolgozz így, mert könnyű munkával sok pénzt fogsz szerezni. Ez amúgy a valóságban nem így van. Ugyanúgy meg kell kűzdeni az állandó vendékért, mert ha csak fekszel, mint egy darab fa, nem fog hozzád visszajönni soha. Tehát itt sem csak szét kell tenned a lábad. Egy jó protituált ezer dolgoból áll össze. Nagyon jó megérzések kellenek, hogy mire vágyik a kuncsaft, néha csak egy kis beszélgetésre.

2009. okt. 23. 11:41
 13/19 anonim válasza:
0%
Nem ítélem el, ez az ő saját élete, csak akkor ne várja el, hogy bárki is NŐként tekintsen rá!
2009. okt. 23. 20:46
 14/19 anonim ***** válasza:
én szeretem őket. szükség van rájuk. :)
2009. okt. 23. 21:44
 15/19 anonim ***** válasza:

A prostitúció mindig is volt, van és lesz.

Nem ítélem el őket; ha nem lenne kereslet rájuk, ők sem lennének. Nem egy igazi szívszorító, drámai történetet hallottam már krvákról.

Jobban elítélem azokat a csajokat, akik simán engedik megb*szatni magukat tizenakárhány évesen. A prostik legalább megélnek belőle, azok meg max kiégnek...

2009. okt. 24. 16:30
 16/19 Jake_86 válasza:

Lehet,hogy durva story,de a volt nőm is az volt!Vagy legalábbis az lett miután otthagytam!(Nem ezért)Nem írom részletesen!

Olyan mint egy átlag ember személyiségtől függ mint mindenki más!

Nagyon aranyos volt,szegény családi háttere!

Nem volt őszinte,mindig hazudott,akkor is amikor jártunk meg utána is!Mindig próbáltam segíteni neki,és segítek a mai napig is!Az a típus aki "ha nincs baj akkor csinálok"!

Nemigazán faggatom,elég nagy baj az amit átél,ha valamit elakar mondani úgyis elfogja!

Szeret a mai napig,rettentő jó fej,mindig megviccel!

Hiszti van kőkeményen,ha nem az van amit Ő akar,de ennyi belefér!Sok mindent nem tudok,de azt igen,hogy bárhova is viszi az élet szegényt,soha nem fogom magára hagyni,mert nekem is marha sz@rúl esne ha magamra hagynának azok akiket szeretek!Mindenki megérdemel még egy esélyt!Ő is!

2010. júl. 27. 15:40
 17/19 anonim ***** válasza:

én lehet azért fogok nekikezdeni az iparnak mert egy embert nem találtam eddig akibe viszonzottan bele tudnék szeretni .és minden egyes olyan emberrel megélt szex akit nem szeretek ,csak az jut az eszembe h akár pénzt is kérhetnék érte.vagy ma@@turbálhatok egész életemen keresztül ,annál dominánsabbak a hormonjaim. tehát előnyös üzlet. ennyi .

ja és én nem nagyüzemben szeretném csinálni hanem max 2-3 kuncsafttal ,de ha egy megfizeti a monogámiám akkor az lenne a legtökéletesebb.és még csak hozzá sem kell menni.

2011. aug. 17. 20:27
 18/19 anonim válasza:
Sajnálom őket, de kicsit haragszom is rájuk. A futatójukat viszont minimum életfogytiglanra küldeném!
2012. aug. 3. 07:27
 19/19 anonim válasza:

Szerintem elég baj hogy sokan oda sodródnak.

Én nem ítélem el.

Nekem volt partnerem is aki az volt közbe tudtam meg.

Más miatt lett vége.

40f

2021. ápr. 4. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!