Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elítéled a nagyon kövér...

Elítéled a nagyon kövér embereket? Mit gondolsz, amikor látsz egyet? Megnézed vagy kigúnyolod, esetleg figyelembe sem veszed, hogy kövér?

Figyelt kérdés
2009. okt. 21. 22:48
 1/10 anonim ***** válasza:
59%

Engem nem érdekel, hogy valaki kovér vagy nem... Attól még ugyanolyan értéku ember.

De az azért párszor már megfordult a fejemben, hogy ha valaki tényleg nagyon kovér az hogy hízhatott el ennyire? Nem vette észre, vagy nem nézett tukorbe? Akit ez esetleg zavar, mármint a kovérsége, azt hiszem leginkább a saját hibája, bár nekem tok mindegy.

2009. okt. 21. 22:51
 2/10 anonim ***** válasza:
55%

Ha fiatalabb, akkor a szülőt is okolom, hogy miért hagyta, hogy ennyire elhízzon a gyerek, és a gyerknek meg mondogatom h eddzen rá, olyna izmt tudna belőlle cisnálni, stb, bíztatom, hogy kezdjen el eddzeni rendesen, mer attol az ő élete lesz jobb.

Ha pedig idősebb, akkor csak van annyi esze, hogy felfogja a helyzett súlyosságát.

2009. okt. 21. 23:01
 3/10 anonim ***** válasza:
45%
Kigúnyolni semmiképp,hacsak nem vagyok 8 éves kis gyerek. Nem ítélem el őket ő dolguk.
2009. okt. 21. 23:18
 4/10 anonim ***** válasza:
74%

Arra nem gondoltok,hogy valaki azért kövér mert beteg?Nekem van egy barátnőm aki kövér,de súlyos beteg is.Szívbeteg,és ez mellé még jön a hormonzavara ami voltaképpen a kövérségét is okozza..Alig eszik valamit,és rendszeresen tornázik is a maga módján...

nem kell minden kövér embert lenézni,mert soha nem tudhatod,hogy egyszer (mondjuk a gyerekszülés után) nem kerül az ember hasonló helyzetbe

2009. okt. 21. 23:22
 5/10 anonim ***** válasza:
33%
Azt gondolom h elhanyagolták magukat. Minek kell annyit zabálni meg mekibe járni tonna szám enni a pizzát és inni a sok cukros üdítőt. A hormonzavaros vagy épp a "gyárilag" kövér emberek csak nagyon kis százalékát teszik ki a kövérekének. Elég csak megnézni az amcsikat ott minden 5. ember súlyosan elhízott. Ez az elkényelmesedett ellustult világ eredménye. Nem sportolnak nem mozognak csak fekszenek a tévé előtt és zabálnak naná h kövérek. Tény h ugyanolyan értékű emberek és ugyanolyan jelentősséggel bírnak mint bárki más de nem sajnálom őket ők tehetnek róla. (kivéve azt a kis százalékot aki vmilyen betegség miatt hízott el de lássuk be h a túlnyomó többségben a abálás és a mozgás hiány okozza az elhízást)
2009. okt. 21. 23:26
 6/10 anonim ***** válasza:
27%
Most ezen mi a szart kell minuszolni? Fáj beismerni az igazat dagadékok v mi?
2009. okt. 22. 10:13
 7/10 anonim válasza:
Rólam is azt mondják, kövér vagyok... már ha a 13 év, 159cm, és 59 kiló kövér.
2010. febr. 5. 14:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Én az vagyok, és velem majdnem mindenki így viselkedik! :'(
2010. febr. 12. 13:27
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Azon gondolkozzatok már el, hogy szerintetek a kövér embereknek jó így?????????

Szerintetek élvezik a beszűkült életüket???

Segítek: NEM.

Nem bántani kéne őket, meg lenézni, hanem segíteni nekik, mert csak egy kéznyújtásra várnak, hogy valaki segítsen már.

Némán üvöltenek segítségért.

Az önbecsülésük a béka segge alatt van, szerintetek el mer menni egy edzőterembe az 50kg-s csajok közé???

Vagy ki mer menni kocogni, vagy akárhová, ahol kapja az újabb lenézést, beszólást?

Ha elmegy úszni, ami a legjobb mozgásforma duciknak, kövéreknek, akkor megkapja,hogy nah, ez a dagadék meg mit riszál itt fürdőruhában, minek mutogatja magát, ha ilyen kövér???

Akkor mit vártok tőlük??

Kritizálni nagyon könnyű, meg fikázni, de ezek az emberek súlyos önértékelési zavarokkal és kiábrándultak, szomorúak.

Az evés, pótcselekvés.

Segítő kezet kell nyújtani és biztos vagyok benne, hogy majdnem minden kövér ember személyében egy jóindulatú, kedves, odaadó barátra lehet találni.

2010. júl. 1. 10:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Én nem.Nekem a legjobb barátnőm egy kicsit duci,de nagyon jó fej.
2010. júl. 21. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!