Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Elítéled a prostituáltakat?

Elítéled a prostituáltakat?

Figyelt kérdés

Nem azokat az önmutogatós, beképzelt csajokat a netről... Hanem az igazi k'urvákat.

Kíváncsi lennék a véleményetekre, mert én nem tudnék dönteni.

2009. okt. 22. 20:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
94%
én nem
2009. okt. 22. 20:12
 2/19 anonim ***** válasza:
94%
Valódi emberi drámák húzódnak meg a megtévesztő felszín alatt. Ha segélyből vagy kemény közmunkából meg lehetne élni, nem ilyen sorsot választanának maguknak, az biztos!
2009. okt. 22. 20:14
 3/19 anonim ***** válasza:
94%
nem
2009. okt. 22. 20:19
 4/19 anonim ***** válasza:
78%

Nem itélem el, de nem is sajnálom őket. Nem tudom mennyit kereshetnek, de "tisztességes" munkát is kaphatnának szerintem ha akarnának dolgozni...

(persze nem kimondottam erre a válságos időre gondolok)

2009. okt. 22. 20:19
 5/19 anonim ***** válasza:
87%
Igen, ha arra gondolok mennyi egyetemista szerzi ezzel a "munkával" a pénzét. Szégyen... ha én találok rendes munkát, meg sem szakadok benne és tudom suli mellett csinálni akkor ők is megtehetnék. Csak hát a lábukat széttenni könnyebb, ahhoz nem kell nagy ész.
2009. okt. 22. 20:23
 6/19 anonim válasza:
100%

Én egy 56 éves férfi vagyok és elmondhatom, hogy eddigi életemben szexuális szolgáltatást még nem vettem igénybe.

Én úgy gondolom, hogy egy nő és egy férfi között létrejöhet egy intim kapcsolat bármilyen előzmények nélkül, de ezt legkevésbé az anyagiaknak kell motiválni.

Ha önként, a másik felet őszintén tisztelve, a gyönyör érzését nyújtva közelítünk ehhez a témához, az ezerszer szebb, mint a forintért mért élvezet.

2009. okt. 22. 20:24
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem ítélem el őket de nem is sajnálom őket. Maguk választották akit meg belerángattak hát nem kell olyan körökben mozogni. Én 23 éves lány vagyok de még soha senki nem akart prostitucióra kényszeríteni. Sokan választják könnyű pénz reményében aztán már annyira behálózzák őket h ha akarnának sem tudnak menekülni.
2009. okt. 22. 20:32
 8/19 anonim ***** válasza:
94%
Dehogy itélem. Amég erre van kereslet nemcsoda hogy nem akarnak egy gyárba tizenkettezni éhbérért.
2009. okt. 22. 21:10
 9/19 anonim ***** válasza:
65%

Bár még leírni is rossz, de igen, elítélem! Hova lett az embereknek az erkolcsuk? Vagy olyan már nem létezik?

Manapság már rengeteg olyan prosti is van, akinek nem kell fizetni, elég ha meghívod egy italra.

Nem értem hogy vesz rá valakit erre! Egyszeruen gusztustalan!

2009. okt. 22. 23:33
 10/19 anonim ***** válasza:
76%
Én azt mondom,hogy vannak nők, akik nem kérnek pénzt a szexért, mégis erkölcstelenebbek, mint egy hivatásos prostituált. Nem hinném,hogy könnyebb megélhetési mód, erre születni kell, akinek bírja a gyomra, az csinálja csak. De semmiképp nem ez a követendő példa azért :)
2009. okt. 22. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!