Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nézzetek a hátatok mögé. Ott...

Nézzetek a hátatok mögé. Ott van valami, ami nem szokott? És az asztal alatt? Nem érzitek mintha figyelnének?

Figyelt kérdés
2013. júl. 26. 02:43
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
ÉS akkor mivan? Leütöm:D Reflex tudod:D Am meg ha valami földönkívüli lény ide tolná a képét akkor szerintem nem szarakodna velünk ha enm rögtön leigázna minket a Földön lévő természeti erőforrásokért. Logika.
2013. júl. 26. 02:56
 12/22 A kérdező kommentje:

Na mindegy, nem lehet veletek normálisan beszélgetni...

:D

2013. júl. 26. 02:56
 13/22 A kérdező kommentje:
Nem földönkívülire gondoltam, hanem pl egy ördög, vagy akármi. :D Aki először csak meg akar ijeszteni, utána meg kibelez és lesz valami... :D
2013. júl. 26. 02:57
 14/22 anonim válasza:
Há az ördögnek letöröm a szarvát:D Am nem hiszek benne szerintem nem létezik. Poklot csak azért találták ki hogy elrémítse azokat az embereket akik valami rosszat cselekenek. Úgyanez a mennyország. Szal nincs Isten sem Ördög. Viszont túlvilág létezhet még me a lelked valahova kerülni fog. Ha meg véletlenül mégis létezne a pokol akkor most vagyunk ott me ennél szarabb helyett nemigen tok elképzelnixD
2013. júl. 26. 03:03
 15/22 anonim ***** válasza:
Mögöttem csak egy óriás sáska van, aki éppen zabálja az ágyam... de úgysem akartam aludni egyhamar...
2013. júl. 26. 03:25
 16/22 anonim ***** válasza:

Airsoft fegyver FTW. Az a gáz, hogy a jelenlegi lakásomban papírvékonyak a falak, úgyhogy kihívná a rendőrséget a szomszéd nyugger. Pedig milyen jó is volt célbalőni a kis mocskokra!

2013. júl. 26. 04:06
 17/22 Lilla73 válasza:

Sajnos a tiéd mögött nem áll senki. :-)

Ha nyolcszor elolvasom sem érzek semmit. Lehet, hogy szeretnél valamit plántálni belénk, de ez nagyon gyenge próbálkozás volt. Valami jobbat találj ki.

2013. júl. 26. 10:48
 18/22 /Anita_'94/ ***** válasza:

14-es, csak egy hetet tölts el pl Észak Koreában és mindjárt úgy fogod érezni magad itthon, mintha a mennyországban élnél...

Amúgy már hozzászoktam, hogy mindig figyelnek. Az utcán a pasik néznek állandóan, itthon meg a macskám bámul egész nap :D

2013. júl. 26. 11:13
 19/22 A kérdező kommentje:

Lilla73

Nem kell semmit komolyan venned... Amúgy meg már reggel van, nem hajnal. :D

2013. júl. 26. 11:54
 20/22 anonim ***** válasza:
De. A kutyám onnan lesi, mikor hagyom őrizetlenül a kajámat.
2013. júl. 26. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!