Nézzetek a hátatok mögé. Ott van valami, ami nem szokott? És az asztal alatt? Nem érzitek mintha figyelnének?
Figyelt kérdés
2013. júl. 26. 02:43
1/22 anonim válasza:
Nincs, nem.
Viszont néha hallok a lakásban lépteket olyankor mindig felkészülök, hogy anyám vagy apám beszól h takarodjak má' aludni
2/22 anonim válasza:
Most megijedtem az árnyékomtól :(
3/22 anonim válasza:
4/22 anonim válasza:
Ember. Szerinted az újfajta tv-ben nincsenek kamerák? Mobilokban. Szerintem már régen figyelhetnének a nap 24 órájában csak mivel semmi érdekes nem történik így leszarják.
5/22 anonim válasza:
De. A macskám épp azt lesi, hogy mikor adok neki a kajámból.
6/22 anonim válasza:
első le kell szedni a kilincset az ajtóról XD és gond megvan oldva :D
7/22 anonim válasza:
Látom te is olyan ember vagy, akinek akkor áll fel a kukija ha idegesít valakit.
8/22 anonim válasza:
Nézd. Egy üres szoba padlóján fekszem. Még asztal sincs itt, semmi!
9/22 A kérdező kommentje:
Utolsó, képzeld azt hogy a hátad mögül figyel egy lény és mindjárt a válladra teszi a kezét. Érezd a leheletét.
2013. júl. 26. 02:53
10/22 A kérdező kommentje:
Negyediknek írtam, nem a nyolcadiknak. :D
2013. júl. 26. 02:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!