Mások szerint is rosszul kéne éreznem magamat? 20/l
Semmit sz/rd le őket! Te már felnőttél, míg ők még járják a tinikorral járó kis köreiket.
Ők a barátaid, ha nem akarsz új társaságot keresni, akkor csak nyelned kell.
Sokkal jobban fogod érezni magad később, ha megőrzöd a tartásod, mintha megtennéd amit az első válaszoló írt.
Nem kell fogyatékoskodni, hogy követed a többi birkaeszűt. Szóval nagyon helyes hozzáállásod van!
Egykorúak vagyunk, nekem is évekig volt ilyen problémám, de szépen lassan hozzám fejlődtek a többiek is. Mára lazulós, kicsit iszogatós, sokat beszélgetős estéket köszönhetek nekik.
Én nagyon hamar kezdtem bulizni 12 évesen én már kemény házibulikba voltam, ideje korán kipróbáltam sok sok rossz dolgot. 15-6 évesen kezdtem érezni, hogy kiégtem. Nekem nem volt szükségem több party fényre, dübörgő zenére, mértéktelen alkoholra stb. Szóval teljes társaság váltás következett, magam mögött hagytam a partyállat túlfűtött társaságot. Nyugizni akartam, kemény évekbe telt mire az új barátaim is lenyugodtak. Velük is végig kellett vergődnöm jó pár bulit. De itt vagyok, 20 évesen megéltem, hogy a barátaim is felnőttek.
Te is vagy kivárod, vagy váltasz.
Jaja nálunk is ugyan ez volt.. De ott még a fiúk is csinálták..
De ahogy már előtte is írtam. Egyszerűen menny arrébb, gondolom nem az összes lány ilyen 1 valaki rajtad kívül is biztos, hogy van aki nem ilyen..
A lényeg, hogy elhatározod magad, hogy kimaradsz az egészből, és ebből nem engedsz. Senki kedvéért se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!