Mégis miért ilyen az ember?
Figyelt kérdés
Vannak akik a kicsit szerencsétlenebbeket gúnyolják, szórakoznak velük, hülyére veszik őket...
Mi a jó abban nekik hogy egy másik embert bántanak?...
2009. okt. 22. 18:02
2/4 anonim válasza:
azt hiszik, hogy ők tökéletesek, és mivel ilyen "úrian" érzik magukat, ez boldogítja őket. így nem vesznek tudomást a saját hibáikról, hanem arra vetítik ki legtöbbször akiket gúnyolnak. (tapasztalatból beszélek)
16/L
3/4 anonim válasza:
Régen nekem is örömet tudott okozni, ha vkit gúnyolhattam. Gőzöm sincs miért!!!
A lényeg az, hogy megjött az eszem és ma már nem így van. Szerintem az emberek többségének olyan jó dolga van, hogy nem nőnek fel soha( úgy értem , hogy aki mindent megkap, semmiért sem kell megdolgozniuk, így nem is tanulnak meg ÉLNI és ebből kifolyólag nem is érzik át egymás helyzetét)
4/4 anonim válasza:
Na és mi van amikor olyanokat gúnyolnak akik nem szerencsétlenek és nem is ismerik őket, csak a látszat alapján kicsit mások (nem nagy dologra gondolok, csak pl eltér a vélemáényük az általánostól. Mittudomén nem piálnak a többség meg imád..) És ráadásul kitalálnak valami olyan indokot amiről ordít hogy nem igaz, és azt hogy valójában mi a bajuk, nem mondják meg... Hát ilyenek az emberek... Hülyék... -.-" Biztos valójában nincs önbizalmuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!