Félek a zombiktól és a halltól és a félelem érzésétöl is mindeb este én nem tudok aludni bármennyire is álms vagyok és néha a szüleim jelenléte sem nyugtatt meg mitt tegyek?
Nagyon rossz lelkivilágod lehet neked!
Na, akkor jöjjön az ellentmondás:
Az emberek és minden élőlény végtagjait, egyéb testrészeit az agy irányítja különböző ingerekre! Ahhoz, hogy az agy működjön, friss vérre van szüksége, amit a szív pumpál. Ha élőhalott lenne, a szívizma is bomlásnak indult még a tetem állapotban. Akkor nincs minek pumpálni a vért, nincs minek hajtani a testet. Bár, nem állítom, hogy egy halott nem volna képes mozogni, de nem úgy mint ahogy képzeled. Fél óráig maradhatnak kóbor impulzusok a testben a halál beállta után.
Remélem, sikerült megnyugtatni!
2es, még pár boncolási képet mutass neki, biztos nem lenne gondja az apokalipszisre:D
Kedves Kérdező!
szerinted miért van zárható kapu a temetők kijáratánál? hogy ne lopjanak onnan? mit lopnának, mécseseket?:D
azokat a kapukat nem tudják áttörni a zombik!
továbbá nem kell labor a zombihoz... túl sok filmet nézel..és a TV is bemondaná, ha para lenne, esetleg átmásznának a kerítésen (vagy megkerülnék a falat... elvégre sok temető hátulról nyitott.. de a zombik csak a bejárat felé tudnak menni, úgyhogy mindegy:)
én a helyedben inkább a vámpíroktól és a ruszalkáktól félnék....
nemtudom...
mindenesetre remélem elég mélyre ástad a hörcsögöt, amit egy dobozba raktál előtte.... vagy lehúztad a vécén... ne bízzuk a véletlenre!
Én sorozatban végignéztem a Walking Dead 1-2-3. évadját, aztán kimentem, és olyan volt, mintha úgy éreztem volna, hogy tényleg zombi apokalipszis ütötte fel a fejét.Aztán rádöbbentem, hogy csak emberek közé mentem. :D
Csalódott vagyok.
most néztem meg a walking dead 1. évadot. elég fasza kis sorozat. amugy én is nagyon ki vagyok a zombiktól. de próbálok minél több filmet megnézni ami róluk szól. így mintha legyőzném a félelmet.
nem igaz. soha ne nézz ilyen filmeket mert csak szarabb lesz :S:DD. na most meg nézem a második évadot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!