Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Attól félek minden éjszaka...

Attól félek minden éjszaka hogy egy sötét kapucnis alak nyalogatja a láb ujjamat este?

Figyelt kérdés
Mit kéne tennem?

2013. jan. 5. 14:40
 1/7 anonim ***** válasza:
gyere anyucihoz :( :D
2013. jan. 5. 14:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy élvezed, ne is tagadd!
2013. jan. 5. 16:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Most mit aggodsz?A kapucnitól félsz,vagy attól aki benne van?Egyébként ne félj,ha megtörténne,kérd meg az illetőt,hogy minden este jöjjön hozzád,igy legalább nem kell lábat mosnod.Vagy attól félsz inkább,hogy csak lábat nyalogat és a vágyaid nem elégiti ki?Te kis huncut.
2013. jan. 5. 17:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Egyébként magától a sötét kapucnis alaktól félek.De egy kicsit félre írtam a kérdést, mert olyan mintha a lábamnál ki dugja a nyelvét.
2013. jan. 7. 14:16
 5/7 A kérdező kommentje:

Ha már ki írtad ezt a dolgot akkor elég szar helyzetbe lehetsz.Én egyébként ha ilyen lenne a helyzet akkor legyél az unoka testvéreidnél aludj ott vagy mennj a havrjaidhoz

de ha ez sem megy akkor nagy ívbe erüld ki őket.

2013. jan. 7. 14:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Te kérdező.Reagáltál valamire de nagyon szét szórt lehetsz mert egy mukkot nem értek belőle.Hogy jőn ide az , hogy aludj az unoka testvérednél stb.Na ezt fejsd ki bővebben mielött még hűlyén halok meg.
2013. jan. 7. 15:14
 7/7 anonim válasza:
húzz estére zoknit! :) XD
2013. jan. 7. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!