A barátommal 4 évig jártunk. Én 14, ő 16 éves volt mikor összejöttünk. Nem volt tökéletes kapcsolat, nem fogom szépíteni, mégis nagyon szerettük egymást. Április végén nagyon furán viselkedett, majd bejelentette, hogy van egy másik "barátnője" már november óta. A lány elég messze lakik tőlünk, és ott április végén találkoztak először. Kértem, hogy hagyja ott a lányt, és megpróbálom jobbá tenni a kapcsolatunkat. Belement, és tényleg úgy tűnt, hogy minden szebb lett, mint a 4 év alatt bármikor is. Minden nap találkoztunk, bókolgatott, virágot hozott (ezeket a 4 év alatt sosem). Egyik nap aztán jött a hidegzuhany, bejelentette, hogy vége, ő a lánnyal akarja folytatni. Tudta, hogy ez a legfájóbb pont nekem, mert tök véletlenül, de többször hangoztattam, hogy utálom az olyan embereket, akik így lecserélik a barátnőjüket egy másik lányért. Mondtam neki, hogy ne csinálja már ezt. Nem érdekelte, azóta szóba állni sem hajlandó velem, vagy ha esetleg igen, akkor lehord a világon mindennek, hogy én vagyok az egészért a hibás, ne siránkozzak, mert ő nem sajnál, hanem jókat nevet rajtam. Nagyon szarul esik, 14 kilót fogytam miatta, és ezt mind az érettségim kellős közepette, de sosem volt benne semmi kedvesség ez idő alatt, hogy na esetleg kicsit segített volna felejteni, inkább még egyet belém rúgott. Együtt van a csajjal most is, ezt direkt bejelenti nekem mindig, hogy tudjam, és szenvedjek. Nekem is volt egy barátom utána, de azt éreztem, hogy inkább mintha csak féltékennyé akarnám őt tenni, hogy visszajöjjön hozzám, így aztán szakítottunk a sráccal. Volt egy időszak, mikor már elfelejtettem őt, de mostanában meg minden kis hülye emlék eszembe jut. Gyűlölöm őt, amiért ezt csinálta, de mégis szeretem, mert a 4 év nálam nem múlik el olyan hamar. Félreértések elkerülése végett mondom, hogy nem az zavar engem, hogy kiszeretett belőlem, és elhagyott, hanem az a mód zavar, ahogyan ezt az egészet csinálta, de mégsem volt elég kiábrándító így, hogy még mindig ő jár napi szinten az eszemben, pedig mostmár látom, hogy kihasznált csak, és azt érzem a másik lánynál is, hogy kihasználja, mert érdekes mód fél évig nem volt neki annyira fontos, hogy szakítson velem, és együtt lehessenek többet, csak akkor, mikor éppen abba a városba költözik ő is, ahol a lány lakik. Na meg aztán külsőre nem egy álom pasi, a 4 év alatt sosem érdeklődött iránta egy csaj sem, de most az első szembejövőbe „szerelmes” lett. Ismerem őt eléggé, ez rajongás nála, nem szerelem, mégis eldob egy kapcsolatot inkább. Azon sem tudom túltenni magam, hogy ezek szerint nem tudtam neki megadni mindazt, amire vágyott, ezért kellett egy másik lányt keresnie?! Meddig húzódik még ez bennem? Már lassan 2 hónapja történt..
Hát, ha te nagyon a szívedre veszel mindent, ne csodálkozz, hogy ennek ilyen mély nyoma maradt. Az meg a másik, hogy 2 hónap nem olyan sok idő. Ha tényleg nagyon szeretted, és váratlan volt a csapás, 2 hónap semmi. Gyűjts erőt, és lásd be, nem érdemelt meg téged. Ahogyan azt sem érdemli meg, hogy miatta keseregj. A karma mindent megold, vagy hogy is mondjam :D Vissza fogja ezt kapni az élettől. :)
2013. júl. 17. 17:13
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod, nagyon jól esett.:)
Remélem én is, hogy vissza fogja kapni. Nem vagyok kárörvendő, és attól, hogy mérges vagyok rá, nem akarok neki rosszat, de szeretném ha egyszer ő is átérezné azt, amit velem tett, mert jelenleg fel sem tudja fogni, hogy mennyire megbántott. Tudod mit gondolok most amúgy? Hogy jövőre el fogja kezdeni az egyetemet - bár bevallom szerintem ott fogja hagyni, nincs olyan jó esze, hogy benn maradjon abban a suliban - de addig biztos vagyok benne, hogy összefekszik a szaktársaival is, nem fogja kibírni. Most ráérzett erre a dologra, hogy milyen jó ha az embert többen is szeretik egyszerre (ezt ő maga mondta nekem, hogyha tehette volna, akkor be se vallotta volna nekünk, hogy folytatódjon az az álomvilág, amiben így szerette őt két csaj is).. Majd belátja még az a kislány, hogy nekem volt igazam.. :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!