Hogyan tudnék nyitott szemmel aludni?
Figyelt kérdés
Halottam már néhányszor hogy néhányan így alszanak mindig.
Próbáltam már csomószor, de ha már egy éjszakát ki is hagyok és nem aludtam már 40 órája kb. akkor se tudok elaludni ha nyitva tartom a szemem, egyszerűen megakadályozza az elalvásom.
Vagy ez nem is lehetséges csak azoknak akik így születtek?
Ez mi egyáltalán? Egy betegség lenne?
2013. júl. 14. 16:29
1/3 A kérdező kommentje:
Ja és egy ilyen embernek nem szárad ki a szeme?
2013. júl. 14. 16:30
2/3 anonim válasza:
A szemhéj védi a szemet a kiszáradástól is egyébként a fény hatására olyan hormont termel a szervezet amitől éber leszel. Ahhoz nagyon ki kell legyél ütve hogy úgy aludj
3/3 anonim válasza:
Én láttam így el aludni embert TV előtt, nem kell mondanom full részeg volt :) Megijedtem az elején, mert még nem láttam ilyent :P De van aki így is tud, ahoz az agyad jól ki kell legyen ütve szerintem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!