Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » SOS! Hétfő éjjel lenne lehetős...

SOS! Hétfő éjjel lenne lehetőségem elmenni egy Night Clubba táncolni. Inni kellene a vendégekkel, rúdnál táncolni, meg ha kérik, akkor magánszámot adni nekik. Mit tegyek, eléggé tartók az egésztől, elvállaljam?

Figyelt kérdés

2013. júl. 12. 14:33
1 2
 1/14 Fanny1885 ***** válasza:
87%
Ha elvállalod elindulsz a prostivá vállás rögös útján. Ja és ne akard becsapni magad azzal,h ez csak "tánc". Nincs más alternatíva? Biztos többet érsz ennél. Persze felmerül a kérdés,h jobb-e mondjuk futószalag mellett dolgozni egy gyárban? De onnan legalább van feljebb és nem kell titkolni és ègni miatta. Innen még csak lejjebb van. Ha neked nem megalázó "inni a vendégekkel" és "magánszámot" adni... Ezt nem mondanám lehetőségnek...
2013. júl. 12. 14:59
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj arra, hogy mi lenne, ha a vendégek között barátod/rokonod lenne. Büszkén csinálnád, vagy nem?

Mi lenne, ha az egyik vendég ajánlatot tenne neked?

Ha tartasz tőle, akkor ne.

2013. júl. 12. 15:41
 3/14 anonim ***** válasza:
Olyasmi lenne ez amire jó lesz majd visszaemlékezni, vagy olyasmi ami nyomasztani fog, és bánni fogod, hogy megtetted? Nem jó rágódni a múlton, így szerintem jobb úgy élni a jelent, hogy ne is kelljen. A másik dolog az, hogy a 21. században élünk, előbb-utóbb megtudnák az ismerőseid, és valószínűleg a családod is.
2013. júl. 12. 16:05
 4/14 hunbula ***** válasza:
70%

Ha izgulsz miatta, akkor hagyd. Viszont ha van benned egy egészséges szereplési vágy, akkor oké. Ennyitől még nem lesz senki ku.rva, sőt. Én inkább táncolnék night clubban, minthogy szalagnál dolgozzak. Van felfelé a szalagtól, persze, mondd azoknak az ismerőseimnek, akik harminc éve ugyanazt csinálják. Nem kell megijedni az emberek véleményétől, legtöbben fújognak hogy jajj az ribiség, de ha ott állna előtte a csaj még a magassarkúja talpát is megnyalná. Vagy titkon irigykedik, hogy az a lány tíz perc alatt többet keres, mint ő egy fél nap alatt.

Ha meg bármelyik ismerősöddel találkozol... Nos hát akkor van egy közös titkotok, elvégre ő is maradhatott volna otthon tévézni aznap este, nem igaz?

2013. júl. 12. 16:06
 5/14 Fanny1885 ***** válasza:
Kinek nyalná meg a magassarkúját? Ugyan már! Amíg arról van szó,h meghúzhassa persze,biztos kedves lenne vele. De azután... És gondolom azért előbb-utóbb szeretnél családot is alapítani. Vagy majd a vendégek közül választasz valakit? :) Aki meg-kedves utolsó-30 éve szalag mellett dolgozik,hát... Nem szeretnék senkit megbántani,de kb megérdemli. Én amikor végeztem a sulival,kiszámoltam,h mennyi az a minimum fizu,amiből kb még tudok élni és az elsö munkát,ami ezt megfizette elválaltam. Úgy voltam vele mindegy,h mi csak ne legyen megalázó. Azután pedig már könnyebben,nyugodtabban tudtam jobb munkát keresni. És aki rúd mellett táncol és (főleg) idegen faszik ölében vonaglik az ribi. Kár is lenne szépíteni. De akinek ez belefér,csinálja. Ezt is még kell valakinek csinálni. Vagy nem?
2013. júl. 12. 17:03
 6/14 A kérdező kommentje:

Én csak attol félek hogy ha abba akarom hagyni marmint ki akarok szallni akkor megkeresnek es megölnek mert hogy én tudom mi megy egy ilyen helyen ( dugas pénuért amit nem kötelezö elvállalni de akkor többet keresel-tartja a mondás) és ez hazánkban ugye tiltott.. És hogy bem lesz-e az h megkeresnek és

Megölnek mert attól félnek h beköpöm őket..?

2013. júl. 13. 13:20
 7/14 Fanny1885 ***** válasza:
Szerintem olvasd vissza,amit Te magad írtál és dönts! Ez a nagy lehetőséget? Az álom munka?
2013. júl. 13. 14:56
 8/14 A kérdező kommentje:

De ilyen elôfordulhat szerintetek h ki akarok szàllni aztan esetleg

Bántanak mert félnek hogy beköpöm öket?

2013. júl. 13. 21:20
 9/14 Fanny1885 ***** válasza:
Hát biztos nem örülnek,ha te abba akarod hagyni,nekik még az áll az érdekükbe,h csináld. De szerintem azért nem olyan súlyos. Attól függ,mibe nyúlsz bele. Drog,leánykereskedelem stb... De nem tudom,ezeket csak gondolom. Szerintem inkább becsüld magad többre.
2013. júl. 14. 00:42
 10/14 hunbula ***** válasza:
Alapvetően a klubnak az az érdeke, hogy legálisan működhessen, nincs szükségük rendőri figyelemre. Nem kell minden sarok mögött maffiát látni. Főleg nem úgy kapnál beavatást ezekbe, hogy egy estére elmész, szerintem.
2013. júl. 14. 03:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!