Mennyire vagy őszinte?
Figyelt kérdés
2009. okt. 18. 20:30
2/12 anonim válasza:
Eléggé hogy másokat megbántsak vele.
3/12 anonim válasza:
alapjáraton az vagyok, de tudok hazudni is, nagyon jól, annyira hogy még én is elhiszem, amit mondok.
4/12 anonim válasza:
Túlságosan is.De csak azzal akit szeretek.És ugyanezt várom el azoktól, akik a barátaimnak mondják magukat.
6/12 anonim válasza:
100% és nem érdekel, kit bántok meg vele
7/12 anonim válasza:
Néha hazudok, néha meg odamondom az illető képébe az igazságot. Csak akkor vagyok őszinte, ha nem kéne. De mondjuk azért máskor is szoktam. Viszont van, amikor "szeretek" fülleteni....: /
8/12 anonim válasza:
Már volt vagy ősz szinte, mikor egy őszinte ősz inte, legyek őszinte, mert ő szinte őszinte
10/12 anonim válasza:
Annyira,hogy sokan taplónak tartanak.Hát ez van.De azért nem olyan durván,hogy mindent mindig megmondok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!