Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyire vagy őszinte 1-10-es...

Mennyire vagy őszinte 1-10-es skálán? Miért?

Figyelt kérdés
2010. okt. 21. 14:08
 1/10 anonim ***** válasza:

ha megvan az, aki nem él vissza az őszinteségemmel, akkor 10

a barátommal 5, mert félreért és balhézik a semmin, ha ez 10 lenne

bnőimmel megint 5, mert a pasimra hajtanak, és ki akarnak használni ingyen bébiszitternek

szülővel 9, mert nem merem megmondani, hogy a barátom a nagy ő, mert miatta sírok sokat és alig várják, hogy lezárjam a kapcsolatot

stb

2010. okt. 21. 14:15
 2/10 anonim ***** válasza:
általában 5.néha ösztönösen hazudok...valamikor meg elmondom az igazat akaratom ellenére.:)
2010. okt. 21. 14:37
 3/10 anonim ***** válasza:

Én is 5-öst adnék magamnak, mert egyszerűen vannak olyan helyzetek amikor nem okos dolog őszintének lenni. Máskor meg simán megmondom. A poén az, amikor igazat mondasz, és nem hiszik el! Pl. Hol voltál? Már megint a barátnőiddel?

Nem a pasimmal!

És igaz, de feltételezik, hogy hazudok.

2010. okt. 21. 14:41
 4/10 anonim ***** válasza:
Átlag 7
2010. okt. 21. 14:47
 5/10 anonim ***** válasza:
3-4
2010. okt. 21. 14:50
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
8-9...sajnos sokszor a baráti köröm rovására is vállt. Nem mindig, jó őszintének lenni.
2010. okt. 21. 15:10
 7/10 anonim ***** válasza:

átlagban 9. Nem tudok hazudni, mert látszik rajtam és nem is akarok.

Azért csak 9, mert azért néha füllentek. Nem mondom meg mindig az igazat, ha azzal megbántom a másikat. Emiatt sokszor kibeszélem őket a hátuk mögött.

2010. okt. 23. 15:00
 8/10 anonim válasza:

A kedvesemmel 10!

A többiekkel 8.

Hazudni direktben nem szeretek, de van hogy én sem mondom meg az igazat.

Pl. ha azt gondolom, felesleges konfliktushoz vezetne.

Ha tudom, hogy a másik az igazat értelmesen tudja lekezelni, nem lát mögé olyat, ami nincs, és nem reagálja túl, akkor nem hazudok semmiben.

Meg persze még egy olyan dolog van, ami miatt simán füllentek: ha meg akarom lepni a másikat... ;)

2010. okt. 28. 10:48
 9/10 anonim ***** válasza:
1
2010. okt. 28. 13:17
 10/10 anonim ***** válasza:

1

most nem voltam őszinte...

2010. okt. 28. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!