Mit tehetek ez ellen? (többi lent)
Nem bírom elviselni,hogy szegény vagyok.Látom,hogy a többi korombelinek kocsit vesznek a szülei,meg sok pénzük van jól öltözködni..nekem meg..és emiatt sokat búslakodok,és nem tudok másra gondolni...Az irigység fog megölni.
16/f
Ilyen esetben azt tudod csinálni, hogy időnként elvonulsz kicsit a ,,világtól". Keress egy titkos helyet, ami olyan mint te. Ahová elvonulhatsz néha. A másik dolog, a művészet. Egy burzsuj kölyöknek nincs inspirációja. Lövése sincs arról, hogy milyen megküzdeni egy nehézséggel. Mert megoldják helyette. Sohasem érti meg, hogy miről szól a Rock 'n' Roll, vagy mi szülte a Hip-Hop-ot a 70-es években. Nem tanul meg küzdeni! Maradjanak csak a kis ,,Barbie és Ken" világukban... Mutatok én neked valamit;
http://www.youtube.com/watch?v=gYMkEMCHtJ4
Nézd ezeket a srácokat! Igazi kemény gyerekek, tele vannak vagánysággal, nem sokkal volt több mindenük, mint amit látsz. Volt szívük, egy rossz hi-fi, haverok, meg a sok probléma...! Figyeld miről énekelnek (szerintem vágod az angolt annyira, hogy megértsd)! Az olyan srácoknak szól mint te, vagy én!
Vagy nézd meg ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=oRdxUFDoQe0
Ez nincs megjátszva! Ezek a srácok tényleg azok, akiknek látod. Jacko személyesen kérte fel őket, amikor a klipet forgatták, elment közéjük, és megtanította őket táncolni. És attól ilyen kemény ez a zene! Szinte beleborzong az ember, milyen volt akkor az utca világa. Ma már ilyen dalok nem születnek! Azért írták őket, hogy megmutassák, az élet nem egy tündérmese, neked írták, hogy erőt adjanak. Nem arra biztat, hogy bandába verődve zaklassátok a baráti polgárokat, hanem arra, hogy a pénzen túl is van élet! A legtöbb ma már befutott tehetség onnan indult mint mi, vagy még lentebbről. Volt, ami motiválja őket! Ki akartak törni! Szabadok voltak! Sokszor szoktam idézni Janis Joplint; ,,Freedom is just another word for nothing left to lose!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!