Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tehetek bénaság ellen?

Mit tehetek bénaság ellen?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz...

Rettentően béna vagyok. Egyik reggel húztam volna el a függönyt, leszakadt az egész karnis. 3 "család kedvenc pohará"-t eltörtem, és amikor megbíztak azzal, hogy óvatosan a padlásról hozzak le egy kartonlapon lévő nagy mennyiségű lego-t, az első lépésnél kiborítottam, és tisztogathattam le a portól egyenként minden darabot. Mindent elrontok, elfelejtek, ocsmány vagyok, és béna ezért nagyon utálom én is saját magam. Bátyám álandónak bunkónak tart, holott nem csináltam semmit. Szüleim is állandóan piszkálnak amiatt, amit én is utálok magamban.

Gyűlölöm magam, és mások is engem. Nem tudom mit tegyek.

2011. aug. 21. 18:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ülj le és ne csinálj semmit XD
2011. aug. 21. 19:03
 2/13 skarma ***** válasza:

Én szeretlek! :)

Én is elég lyukas markú vagyok, de ezzel együtt kell tudni élni. Sok embernek ez kifejezetten aranyos dolog. Felesleges és borzasztó emiatt gyűlölnöd magad. Klisé, de légy pozitív. A szemléletmódodon múlik minden.

2011. aug. 21. 19:09
 3/13 anonim ***** válasza:
kényszerítsd magad, hogy ne legyél béna.
2011. aug. 21. 19:11
 4/13 anonim válasza:

Ne aggódj én is nagyon béna vagyok...

Pl. volt hogy apa vitt suliba...kiszálltam, becsaptam magam után az ajtót, odazártam a táskám pántját apa pedig elindult a kocsival..ott szaladtam a kocsi után míg apa észre nem vett...persze ezt a fél suli végignézte xD

Vagy volt olyan h busszal mentem és a tornazsákom meleakadt az ülésbe..de annyira hogy sehogy nem tudtam kiszedni...mikor már elhagytuk a megállót ahol le kellett volna szállnom eléggé megijedtem úgyh a következő megállóban szóltam a sofőrnek aki tök idegesen SZÉTSZEDTE az ülést a buszon tartózkodó összes ember előtt ugyanis csak így tudta kiszabadítani a tornazsákom...

És ez csak kettő volt a rengeteg cikis /béna történetem közül...amúgy van aki szerint aranyos...a barátaim és én is már csak röhögünk rajta ha ilyeneket csinálok. Ne ved a szívedre te se. Röhögj egy jót és menj tovább...és hidd el nemsokára nagyon vicces lesz ezeket elmesélni. Van olyan barátom aki azért bír annyira mert mindíg ilyeneket csinálok és sosem lehet mellettem unatkozni :D

Csinálj előnyt az ügyetlenségedből. :)

2011. aug. 21. 19:16
 5/13 A kérdező kommentje:

Én is csak az apróbb dolgokat írtam le... Egyszer a haverom házát majdnem lerobbantottam tűzijátékkal. Olyan volt mint egy rakétavető, csak én hátrafelé tartottam, arra volt a házuk, de hál istennek elment fölötte.

Én ezeket nem tudom poénra venni. Semmit nem tudtam elérni az elmúlt 13 évemben, egyszer nem lettem évfolyamdiák, csak kitűnő mindig... Egy dolog van amihez értek, azt meg mindenki nagy ívben lesz*rja, a képszerkesztés. Abban tényleg profi vagyok, 6 éve tanulom itthon, hobbiból.

2011. aug. 21. 19:53
 6/13 A kérdező kommentje:
Ja és a galamb mindig engem tojik le.
2011. aug. 21. 19:59
 7/13 anonim válasza:
Örülj annak hogy kitűnő vagy. Amíg mindenki más inni,meg bulizni jár és részegre issza magát minden hétvégén, ezzel elszúrva a jövőjét addig te tudod hogy még lehetsz boldog mert később ez sem lesz probléma. Lesz diplomád meg egy jó munkád. Légy pozitívabb! :D
2011. aug. 22. 19:20
 8/13 A kérdező kommentje:
Csak Magyarországon pont a diplomásokat nem veszik fel...
2011. aug. 22. 19:32
 9/13 anonim válasza:
Hát ha így állsz hozzá....:S
2011. aug. 23. 17:40
 10/13 A kérdező kommentje:

Mert a diplomásokat azokat még fizetni is kell...

Hiába van 2 középfokú nyelvvizsgám 13 évesen, semmire nem fogok menni vele...

2011. aug. 23. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!