Mit tehetek bénaság ellen?
Figyelt kérdés
Hosszú lesz...
Rettentően béna vagyok. Egyik reggel húztam volna el a függönyt, leszakadt az egész karnis. 3 "család kedvenc pohará"-t eltörtem, és amikor megbíztak azzal, hogy óvatosan a padlásról hozzak le egy kartonlapon lévő nagy mennyiségű lego-t, az első lépésnél kiborítottam, és tisztogathattam le a portól egyenként minden darabot. Mindent elrontok, elfelejtek, ocsmány vagyok, és béna ezért nagyon utálom én is saját magam. Bátyám álandónak bunkónak tart, holott nem csináltam semmit. Szüleim is állandóan piszkálnak amiatt, amit én is utálok magamban.
Gyűlölöm magam, és mások is engem. Nem tudom mit tegyek.
2011. aug. 21. 18:56
11/13 anonim válasza:
Jaj bocs már hogy segíteni próbálok, akkor szenvedj!:(
12/13 anonim válasza:
Szerintem nem baj hogy ilyen vagy, engem nem zavarna. Max kicsit jobban oda kell figyelni rád vagy nemtudom :) Azért én is csinálok hülyeségeket, bár nem olyan sűrűn :D
13/13 anonim válasza:
Ha ilyen barátom vagy barátnőm:$ lenne, akkor se zavarna egyáltalán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!