Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tényleg egy törtető, unszimpi...

Tényleg egy törtető, unszimpi valaki vagyok/leszek?

Figyelt kérdés

Az érettet bizonyos szempontból értem csak, mert sok más téren meglepődöm, mennyire éretlen vagyok.

Érett alatt azt értem, hogy a jövőmön szoktam gondolkozni (pl. családalapítás, hivatás, esetleg kisebb dolgok is; nomeg mostanában a felnőtt családos életéről), előre tervezek.

Mindig sokat tanultam.

Van középfokú nyelvvizsgám, most felsőre gyúrok. Egyrészt a globalizáció miatt (nyissunk a világra), másrészt van bennem egy törtetés is, hogy így több esélyem van szerethető munkahelyre, normális fizetésre.

Egyetem alatt a kötelező szakmai gyakorlaton felül szándékozom teljesíteni, ezen felül projektekben részt venni, szakkollégiumba csatlakozni.

Szeretek még önkénteskedni is.

Ezen felül próbálom magam fejleszteni sportban, hobbiban, érdeklődési körökben.

Sok ember szerint törtető vagyok és így nem tudom kiélvezni a fiatalságomat. Mitöbb, mindigis népszerűtlen leszek.

Szerintem pedig nekem ez az értékrendem.

Szerintem fontos kell, hogy legyen a teljesítmény, annyi kitétellel, hogy ne (csak) a külső világ (szülők, tanárok stb) várja el, hanem az illető maga is akarja, másrészt meg kell tanulnunk megbocsátani magunknak.

Szeretek küzdeni, elérni valamit, legyőzni magamat, és bevallom, másokat is (utóbbival is SZERINTEM csak akkor van baj, ha tisztességtelen lapokkal játszol).

Szerintetek?

2013. júl. 10. 21:46
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
Viszed valamire, de mélyen szántó gondolatokat nem várok tőled.
2013. júl. 10. 21:47
 2/44 anonim ***** válasza:
Teljesen átlagos vagy az tagadhatatlan. De neked csak egy dolgot kell túlszárnyalod önmagad :)
2013. júl. 10. 21:56
 3/44 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon is jól csinálod. :)
2013. júl. 10. 21:58
 4/44 A kérdező kommentje:

Nem vagyok a megfogalmazások embere. Habár diplomatikusan tudok néha fogalmazni, de finoman sajnos sose, irodalmian főleg nem. :D

Nem tudom, mi lenne bennem az átlagos?

Alapvetően nagyon különcnek érzem magam, nagyon "egyéniségnek". Sok dologban felette vagyok az átlagnak, azt leszólják, sok dologban alatta, arra meg emlékeztetnek.

2013. júl. 10. 21:59
 5/44 anonim ***** válasza:
Ha valaki unszimpinek tart, akkor ez a megnyilvánulásod lehet, hogy te különc vagy meg másabb, mint az átlag. Miben? Szerinted nincs más ember, aki szeretne felsőfokú nyelvvizsgát? Vagy szerinted te vagy az egyetlen, aki fejleszti magát? Mert rohadtul nem. Amíg elolvastam a jellemzésedet, addig azt mondtam, hogy okés, de ezzel a különc-vagyok megnyilvánulásoddal tényleg nem tűnsz túl szimpatikusnak.
2013. júl. 10. 23:07
 6/44 anonim ***** válasza:

"Sok dologban felette vagyok az átlagnak" -NEM.

Te teljesen átlagos vagy. Nincsenek világmegváltó céljaid, nem te akarsz lenni a következő Jézus, csak munkát akarsz, meg családot. Rengeteg ember van, hozzád hasonlóan aki sportol, tanul, fejleszti magát, etc.. Miben tartod magad átlag felettinek? Nem az analfabéta, nyolc általánossal rendelkező emberek közt kell kitűnnöd, mert az már meg van. Ha az egódból vissza veszel, népszerűbb is leszel talán.

Félre értés ne essék, mindenféle rossz szándék nélkül írtam. Csak.. Nézz magadba. Ha ilyen okos vagy, rájössz miben kell majd változtatnod.

2013. júl. 11. 08:09
 7/44 A kérdező kommentje:

Engem eddig csak lenéztek a maximalizmusom miatt.

Amúgy igen, sajnos különc vagyok - és nem különleges, válasszuk már szét a kettőt -, furcsa érdeklődési köreim vannak, furcsa szokásaim, magamnak való vagyok, máshogy fogok fel dolgokat, mint az emberek. Nem kívánok ilyen helyzetet senkinek.

2013. júl. 11. 11:30
 8/44 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Amúgy utálom ezt, minden emberben van valami különcség. Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek van olyan téma, ami hozzá közelebb áll, mint az átlag, etc. Ne misztifikáljuk túl azért.

2013. júl. 11. 11:38
 9/44 A kérdező kommentje:
Nálam sajnos mindegyik téma ilyen. :(
2013. júl. 11. 11:45
 10/44 anonim ***** válasza:

Ez így van. Ha tudnád, hány olyan kérdéssel találkoztam már az oldalon, amiben megemlíti a tag hogy ő más mint a többi ember... Ezzel mindenki így van. Nekem is vannak olyan gondolataim, amiről azt hinnénk, egyedül mi rágódunk ilyeneken, de nem.

08:09-es vagyok amúgy.

2013. júl. 11. 11:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!