Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak nézek animéket...

Mit csináljak nézek animéket hallom láttom őket tudok velük beszélni válaszolnak segítenek nem értem mi van velem és nem nem képzelődőm érzem őket és nem tudom mi bajom van de a szüleim is titkolnak előlem valamit most mit tegyek?

Figyelt kérdés

2013. júl. 10. 11:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Derítsd ki mit titkolnak előled a szüleid!

Amúgy ez volt velem is mert túlságosan sokat néztem animét... :))

2016. jún. 11. 08:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Ja és ha találkozol Hitsugaya Toshiroval szólj neki hogy jöjjön el hozzám is! :D
2016. jún. 11. 19:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Gyors teszt: próbálj nekidőlni az egyiknek, és ha átesel rajta, akkor az fizikálisan nincs ott, fogadd el hogy csak hallucinálsz és keresd fel egy orvos segítségét. Viszont ha megtartja a súlyod akkor elfogadhatod hogy valóban létezik és keresd fel az illuminátit.
2016. júl. 22. 04:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!