Nagyon furcsa álmom volt. Mit jelenthet?
Nekem voltak rémálmaim, amik visszatértek ( nem is egyszer).
Nem hiszem, hogy az álmok jelentenek vmit. Persze vannak kivételek, amik csak erősítik a szabályt, de a te álmod egy tipikus "sokat ettem este, és hülye filmeket láttam mostanában" álomnak tűnik.
Egyébként, aki tudja azt, hogy hogyan jön létre az álom az általában nem is akar minden álomnak jelentést tulajdonítani. Az agyad minden információt elraktároz. Vannak amiket tudatosan megjegyzel, de vannak olyanok is , amelyek csak megmaradnak tudatalattiban. Az ilyen tudatalatti információkból( vagy egy eseményből amin sokat gondolkoztál) rak össze az agyad alvás közben különböző történeteket. Így keletkezik az álom. Az álmokat általában nagyban befolyásolja, hogy egyébként hogyan érzed magad. Ha például fáj valamid, akkor az sokszor meg is jelenik az álomban. És amikor az izületeid elernyednek, akkor sokszor azt álmodjuk, hogy zuhanunk. Erre aztán felkelünk és megfeszítünk minden izmot.
Sok olyan történetet is hallottam már, hogy vki azt álmodta, hogy bepisilt és erre felkel és tényleg bepisilt.
Nem néztél vmi ilyen témájú filmet,vagy vmit???
Am ha nem visszatérő,s nem viselt meg fölösleges ezzl törödni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!