Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tudok mit kezdeni magammal...

Nem tudok mit kezdeni magammal! Munkanélküli vagyok, összefolynak a napok. Értelmetlen minden. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kb fél éve munkanélküli vagyok, keresek munkát meg tanulom a nyelvet közben. De az időm többi részével nem tudok mit kezdeni, egyszerűen nem köt le és érdekel semmi. Mit javasoltok ,mit csináljak? Nem akarom,hogy elmenjen mellettem az élet. Olyan dolog(ok) kellenének ami nem pénzfüggő.Kérlek mondjatok valamit, mert már annyira utálom magam,hogy nem tartok sehol,és nem tudok magammal mit kezdeni egyszerűen.

25/L

2013. júl. 6. 13:08
1 2
 11/14 alfissimo válasza:
nem feltétlen szükséges hozzá! Bele lehet tanulni egész hamar. Ha látják rajtad hogy dolgozni akarsz és úgy állsz hozzá a dolgokhoz hogy akarod csinálni akkor általában lojálisak az emberrel ebben a "világban"... Szóval fel a fejjel és tessék összekapni magad! ;)
2013. júl. 6. 15:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Fél éve? Én már 11 éve. 30 éves vagyok, de a 30 éves munkanélküliek már semmilyen munkára sem kellenek, kiöregedés gyanújával. Neked még van esélyed!
2013. júl. 8. 23:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Mellesleg a kormány bejelentette, hogy az EU segít a munkanélkülieken, de csak a 25 éven alattiakon. Köszönöm szépen, hogy a 30 éveseken már nem segítenek.
2013. júl. 8. 23:53
 14/14 A kérdező kommentje:
11 éve? De 11 év alatt egyáltalán semmi? Ez elég elszomorító a jövőre nézve,én is 26 leszek lassan, aztán 30...
2013. júl. 9. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!