Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miben tartod magad tehetségesn...

Lcps kérdése:

Miben tartod magad tehetségesnek? Mihez értesz? Miért vagy mégis munka nélkül?

Figyelt kérdés
Ezen elgondolkodtatok már?

2012. márc. 28. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen és tudom is a választ rá.Manuális készségeim nagyon jók.Pontos vagyok,a részletekre is tudok figyelni.A hibát 1000 közül kiszúrom bármiből viszont a matematika,a számolás nem az erősségem,kommunikációs és viselkedésbeli zavaraim vannak.Ezért társaságban sokszor megijedek,félek mindentől,és nem tudok kijönni a főnökökkel.A személyiségzavaraim kiújulóban vannak...stb.
2012. márc. 28. 20:34
 2/4 cathilina ***** válasza:
Én főleg azért vagyok munkanélküli, mert májusig még nem kapok érettségit.
2012. márc. 28. 21:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Tehetségesnek tartom magam gazdag férfiak elcsábításában. Kinek kell így munka? XD
2012. márc. 29. 13:18
 4/4 anonim ***** válasza:

INTJ vagyok. INFJ felé is tendálok.

Nagyon jól látom, hogyan függnek össze a látszólag különálló dolgok, átlátom a rendszereket, megtalálom a hibákat, és javaslatokat is tudok adni a kijavításukra.

Meghallgatom mások problémáit, együtt elgondolkozunk és kitalálunk lehetséges megoldásokat.

Értek a gyógynövényekhez is.

Azért vagyok munka nélkül, mert nem vagyok hajlandó a pénzért ölni, lopni, hazudni. Mert ez az élet ennyit nekem nem ér.

2012. márc. 29. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!