Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan mondjam el nekik?

Hogyan mondjam el nekik?

Figyelt kérdés

Igazából nem is tudom melyik témába kellene tennem ezt a kérdést..talán a szex szerelembe de ott nem sok használható választ kapnék. :S

Igen nehéz lépésre szántam el magam. 17 éves lány vagyok és több mint két éve tudom, hogy biszexuális. Nagyon nehéz volt elfogadnom, de végül is sikerült. Eddig hárman tudják rólam-a barátaim. Nagyon féltem, hogy ha elmondom, másképp fognak rám nézni vagy megszakítják velem a kapcsolatot. Nehéz volt bevallanom nekik, de megértőek és ugyanúgy szeretnek, mint eddig.

Másfél hónapja összejöttem egy lánnyal-tudom ez még nem sok idő-és komolynak ígérkezik ez a kapcsolat. Nagyon szeretem Őt, benne megvan minden amit eddig kerestem. Sajnos mostanában nem találkozunk mert messze lakik a jelenlegi munkája miatt. Ha minden jól megy decemberben jönne hozzám, de nálam is aludna.

Eléggé zavaró kezd már lenni, hogyha épp vele beszélek msn-en és valaki családtag bejön a szobámba akkor gyorsan valami mást kell elkezdenem nézni, és a telefon is leginkább éjszaka beszélünk, amikor mindenki alszik.

A kérdésem...hogyan mondjam el el ezt a szüleimnek? Eddig mindenben támogattak, segítettek bármiről is volt szó, de félek, hogy valami komoly következménye lesz, ha elmondom. De muszáj..nem bírom így tovább...:S És ha arra kerülne a sor, hogy jön ide a barátnőm félek mit fognak szólni. Eddig egy fiúval jártam (tudom -.-" de egészen 14 éves koromig nem érdekelt ez a dolog) őt nagyon kedvesen fogadták, és vigasztaltak, amikor szakítottunk. De ő más. Attól függ, hogy hozzám hogyan viszonyulnak. Rettentően félek! :S :(

Kérlek ne komolytalan választ írj! Megértésedet köszönöm!

2009. okt. 16. 21:53
 1/5 A kérdező kommentje:
a helyesírási hibákért elnézést kérek. :(
2009. okt. 16. 21:55
 2/5 anonim ***** válasza:
78%

Gondold át, hogy szerinted hogyan reagálnának. Ha igazán szeretnek és támogatnak, akkor ezt is el kéne elvileg fogadniuk. Puhatolózz, valahogy hozd szóba a témát, hogy elítélik-e a dolgot vagy nem.

Hát, ez lehet, hogy nem volt nagy segítség. De remélem, hogy megoldódik majd minden. Kitartás :)

2009. okt. 16. 22:14
 3/5 anonim ***** válasza:
78%

figyi, előbb valóban puhatol dki hogyan állnak egyáltalán ehhez a témához, aztán meg csak meg kéne nekik mondani .... Nekem se volt könnyű, de aztán kb 3 hét kérdése volt, és túltették magukat rajta, most meg már nyíltan hozhatom haza a srácokat is, és nem szólnak egy szót se.

(egy meleg fiú tanácsa)

2009. okt. 16. 22:17
 4/5 anonim ***** válasza:
85%

Velem is hasonló a helyzet. A lányok is érdekelnek, lenne is esélyem összejönni egy lánnyal, de nem merek, mert félek, hogy nem tudnám titokban tartani. Azt tudom, hogy az én szüleim ezt nem fogadnák el és teljesen másképp tekintenének rám ezek után..Én már túlestem a kikérdezésükön..hát mint kiderült, egyáltalán nem tolerálják az ilyesmit. Nehéz így élni, hogy titkolózni kell folyton. Én azt mondom, hogy próbáld meg még egy ideig titokban tartani a dolgot, amíg meg nem tudod, hogy hogy állnak a témához. Viszont számolnod kell azzal, hogyha még elfogadják is, lehet, hogy másképp tekintenek majd rád ezután. Szeresd a barátnődet, de amíg szükséges..titokban..:(

egy szintén 17 éves lány

2009. okt. 16. 22:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat! :)
2009. okt. 17. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!